Testimonis

Tornar al llistat de testimonis

12-12-2018

Gràcies de tot cor

Patricia Mota 

Quan tenia 28 anys, la vida d'Eva Serra va canviar dràsticament. Li van diagnosticar la malaltia de Crohn, un procés inflamatori crònic que pot afectar a qualsevol part de l'intestí produint còlics, dolor abdominal, diarrea, febre, pèrdua de pes i inflor, entre altres símptomes.

En ingressar-la a Son Dureta, Eva presentava una desnutrició severa, havia sofert hemorràgies i tan sols pesava 40 kg.

En aquest moment, l'equip mèdic va prendre la decisió de transfondre-li dues borses de sang a causa del seu fràgil estat de salut. Durant tot el procés no va poder parar de preguntar-se a qui pertanyeria la sang que estava rebent, si el procediment seria segur i centenars d'incògnites més. Al moment en el qual va sentir fluir la sang cap al seu interior, es va emocionar i va començar a plorar. Llavors va notar com les seves galtes tornaven a recuperar el seu color vermellós mentre s'apoderava d'ella una sensació de vitalitat.

Vuit anys després d'aquesta experiència, Eva encara s'emociona en recordar-la i explica que arran d'aquesta situació es va tornar més agraïda i va començar a valorar més el treball del personal sanitari, ja que en la seva opinió està format per persones empàtiques que duen a terme un treball excel·lent.

A més, des d'aquest moment s'encarrega d'agrair sempre que pot la labor dels donants de sang. “La seva sang i el seu temps salva vides. La sang arriba a les persones que realment la necessiten, com per exemple tots els nens d'oncologia que necessiten moltes transfusions”, explica amb ulls vidriosos.

Encara que la seva malaltia és crònica, Eva ha aconseguit guarir-se de la desnutrició i l'anèmia i actualment gaudeix d'una bona qualitat de vida.

Per aquest motiu, ha volgut fer arribar als donants de sang el següent missatge:

“MIL GRÀCIES, UNA I MIL VEGADES!!! Sempre que puc escric un comentari donant les gràcies als donants per les seves donacions i pel seu altruisme. Moltes gràcies per deixar-me explicar la meva història.

Gràcies al Banc de Sang i Teixits pel vostre treball, esforç i sensibilitat. Vaig sentir molta calidesa i tendresa en un moment en el qual necessitava afecte. Gràcies de tot cor.”Altres testimonis

Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal