Testimonis

Tornar al llistat de testimonis

6 d'octubre de 2017

La donació més emotiva

Francisco Armijo és a punt de complir els 70 anys, però segueix tenint la mateixa vitalitat i il·lusió que quan va decidir fer-se donant de sang als 40. El seu sentit de la solidaritat i de l'amor al proïsme són envejables, ja que quan va descobrir que el seu tipus sanguini era l'universal (O-) ho va tenir clar: havia d’ajudar als altres perquè “era necessari”.

Després de gairebé tres dècades donant sang Francisco va anar ahir a la Fundació Banc de Sang i Teixits per donar per última vegada, ja que en uns mesos complirà anys i no podrà continuar amb aquesta gran labor a causa de la seva edat. “Em sap greu”, explica amb emoció.

La llei que regeix les donacions de sang estableix que solament podran donar les persones de 18 a 65 anys. No obstant això, en cas que el metge ho aprovi, es podrà donar sang fins als 70 anys.

Encara que ja no pugui ser donant físicament, Francisco sempre ho serà de cor, i per això recomana a tota la població que s'acosti a donar. “Un es queda molt satisfet quan surt d'aquí”, afirma amb convicció.Altres testimonis

Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal