Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 04 de juny de 2013

SFM cedirà espais dels seus trens per a la difusió de campanyes de donació de sang

El director gerent de SFM, José Ramón Orta, i el director de la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears, César Vicente, han ratificat aquest dilluns la seva col · laboració en la conscienciació social sobre la importància de donar sang.

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) continuarà cedint espais als seus trens i instal · lacions per a la difusió de campanyes que afavoreixin la donació de sang entre la societat balear, unes campanyes en què, durant els últims dos anys, han participat 1.722 persones i amb les que es van aconseguir 1.426 donacions, 467 d'aquestes per primer cop.

A més, Vicente ha agraït a SFM la col · laboració que ha ofert en els darrers anys en les diferents campanyes de donació que, gràcies al conveni d'aquest dilluns, també implica que la megafonia de SFM llanci missatges sobre la donació.

Des de l'any 2011, SFM i la Fundació Banc de Sang col · laboren en la difusió del Dia Mundial del Donant de Sang i en els diferents Maratons de Sang que se celebren periòdicament al recinte de la Universitat dels Illes Balears (UIB) i en els polígons de Son Castelló i Can Valero.

En els últims dos anys, s'han celebrat ia quatre maratons de sang a la UIB que han derivat en un miler de donacions, una celebració l'any passat del Dia Mundial del Donant, amb 229 donacions i la primera Marató de Donació de Sang en els polígons de Son Castelló i Can Valero, amb 98 donacions. En total, en aquestes sis campanyes específiques han participat 1.722 persones, 1.426 donacions de les quals 467 van ser per primera vegada.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal