Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 18 de gener de 2013

Les donacions de sang a Son Castelló i Can Valero augmentaren un 74% durant 2012

La FUNDACIÓ ASIMA i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears col•laboraran durant aquest exercici en noves campanyes de donació de sang per cobrir les necessitats de les Balears

Palma, 18 de gener de 2013. - Les donacions de sang a Son Castelló i Can Valero van augmentar un 74 per cent durant 2012 respecte a l'any anterior així com també va pujar el nombre de persones que van participar (84%) durant les 10 campanyes que es realitzaren en aquestes àrees empresarials, segons xifres de la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB).

Aquestes dades es van donar a conèixer durant una trobada que va mantenir el president de ASIMA, Miquel Bordoy, el vicepresident de ASIMA, Francisco Martorell, i la directora de la FUNDACIÓ ASIMA, Cristina Beascoechea, amb el director general de Gestió Econòmica i Farmàcia, César Vicente i la directora tècnica del Banc de Sang, Dra Matilde Sedeño, Sr Llorenç Vallori, president de l'Associació de Donants de Sang de Mallorca a les oficines de ASIMA, per animar els empresaris i treballadors a donar de manera voluntària i altruista sang per cobrir les necessitats hemoterápicas de Balears.

La FUNDACIÓ ASIMA i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) col•laboraran de nou en l'organització de campanyes de donació de sang entre els associats de ASIMA als carrers de Son Castelló i Can Valero.
Així ho ha manifestat la directora de la FUNDACIÓ ASIMA, Cristina Beascoechea, que s'ha compromès a donar suport a aquest tipus d'accions tan importants per a la societat i ha agraït als donants aquesta mostra de solidaritat. "És important que tots treballem en equip i que hi ha unió entre l'empresa privada i el sector públic per a aquest tipus d'accions solidàries", ha matisat Beascoechea.

"La tasca de la Fundació Banc de Sang i Teixits és acostar la donació de sang a la població balear. El aconseguim organitzant campanyes de donació de sang com les d'avui al Polígon de Son Castelló. Així podem atendre les necessitats hemoterápicas dels pacients ingressats a la xarxa sanitària de les illes ", segons el director general de Gestió Econòmica i Farmàcia, César Vicente.

Després de la trobada, els responsables es van traslladar a l'autobús que s'ha situat en l'Avinguda Gran Via Asima, des de les 10 a les 14 hores, per donar sang.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal