Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 5 d'octubre de 2012

Comencen les visites escolars al Banc de Sang i Teixits

A partir del proper mes de novembre s'inicen les visites pels estudiants

A l'any 2011, 925 estudiants visitaren el centre. La finalitat d'aquesta activitat és complementar la formació dels escolars, tant en valors solidaris i altruistes, com en intentar apropar la donació a la seva realitat quotidiana.

Durant la visita es projecta un vídeo explicatiu sobre les característiques de la sang, les seves funcions, determinació de grup sanguini, requisits per donar sang, el procés de la donació, fraccionament, emmagatzament i destí de les donacions de sang i les causes per les quals podem necessitar una transfusió. També es donarà a conèixer les activitats que realitzen el Banc de Teixits i el de llet materna. És una activitat orientada als adolescents.

Per a concertar una visita pot enviar-nos un e-mail a: infodonant@fbstib.org o telefonar al Departament de Promoció al 971764433, indicant el nom del centre, data i hora sol•licitada, número aproximat de alumnes (màxim 25) i un número de telèfon de contacte. La duració de la visita es de una hora i mitjà aproximadament.

Si heu visitat qualque vegada el Banc de Sang i Teixits, sol•licitem la seva ajuda omplint una breu enquesta de 6 preguntes al següent enllaç: http://es.surveymonkey.com/s/VISITESContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal