Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 27 de juliol de 2012

Gràcies per la bona participació del personal de l'aeroport Son Sant Joan

50 persones participaren ahir a la I diada de donació de sang a l'aeroport Son Sant Joan i es varen aconseguir 41 donacions de sang. 13 persones varen donar sang per primera vegada.

Per primera vegada l'aeroport de Son Sant Joan (AENA) va acollir ahir dijous la I Diada de donació de sang que es va cel·lebrar al BUS de la donació, davant la terminal A.


La Fundació vol agrair la participació de tots els treballadors d’AENA que han demostrat la seva solidaritat i implicació, participant en aquesta diada.
En total s’acostaren a donar sang 50 treballadors, 41 d’ells ho pogueren fer i d’aquests 13 ho feren per primera vegada.


Gràcies a la resposta de la gent amb les seves donacions de sang, avui podem continuar gaudint d’un bon nivell de reserves de sang per atendre les necessitats de la comunitat.
Cal recordar que les necessitats no s’aturen i fan falta dues-centes donacions diàries a les Illes Balears per a les intervencions quirúrgiques, els tractaments oncològics, els accidents i altres emergències.

Pot donar sang qualsevol persona entre 18 i 65 anys que tengui bona salut, pesi més de 50 quilos i no estigui en dejú. Entre una donació i una altra és necessari que hagin passat seixanta dies, com a mínim. En un any, els homes poden donar sang quatre vegades i les dones, tres.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal