Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 06 de juliol de 2012

Bona participació a la I diada de donació de sang a EMAYA

49 persones participaren ahir a la I diada i es varen aconseguir 42 donacions de sang. 22 persones varen donar sang per primera vegada.

Per primera vegada EMAYA va acollir ahir dijous la I Diada de donació de sang a les seves oficines del c/Joan Maragall i a les instal•lacions de Son Pacs, a la qual es va implicar a tot el personal de l’empresa.


La Fundació vol agrair la participació de tots els treballadors d’EMAYA i de l’Ajuntament de Palma que han demostrat la seva solidaritat i implicació, participant en aquesta jornada.
En total s’acostaren a donar sang 49 treballadors, 42 d’ells ho pogueren fer i d’aquests 22 ho feren per primera vegada.


Gràcies a la resposta de la gent amb les seves donacions de sang, avui podem continuar gaudint d’un bon nivell de reserves de sang per atendre les necessitats de la comunitat.
Cal recordar que les necessitats no s’aturen i fan falta dues-centes donacions diàries a les Illes Balears per a les intervencions quirúrgiques, els tractaments oncològics, els accidents i altres emergències.


D’una donació de sang s’obtenen glòbuls vermells, plaquetes i plasma. Cadascun d’aquests components sanguinis s’utilitza en diferents tractaments, com ara intervencions quirúrgiques, trasplantaments, accidents, malalties i tractaments oncològics, entre d’altres.
Pot donar sang qualsevol persona entre 18 i 65 anys que tengui bona salut, pesi més de 50 quilos i no estigui en dejú. Entre una donació i una altra és necessari que hagin passat seixanta dies, com a mínim. En un any, els homes poden donar sang quatre vegades i les dones, tres.


Pots visualitzar les fotografies de la I diada de donació de sang a EMAYA a:

Flickr de la Fundació Banc SangContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal