Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 27 de febrer de 2024

El Dia de les Illes Balears té Llicència per salvar vides

En commemoració al Dia de les Illes Balears, aquest divendres 1 de març, estarem presents en el Passeig de Sagrera de Palma des de les 10 fins a les 20 hores amb l'autobús “Dona sang”.

Com a novetat, hem preparat una jornada plena d'entreteniment i aprenentatge dedicada als acompanyants més joves. Totes les activitats tenen l'objectiu de promoure la solidaritat i inculcar els valors fonamentals relacionats amb la donació de sang.

Donar sang és una forma meravellosa d'ajudar a aquells que necessiten una transfusió. Amb la campanya LLICÈNCIA PER SALVAR VIDES, convidem a tots a unir-se a nosaltres en aquesta missió crucial: salvar vides.

Les activitats infantils "Amb Llicència per salvar vides" estaran disponibles al llarg del dia, oferint una varietat d'experiències educatives i divertides per als més petits:

  • 10 a 11 h: Ludoteca*
  • 11 a 12 h: Contacontes "El poder de salvar vides"
  • 12 a 14 h: Taller de superherois i superheroïnes
  • 14 a 16 h: Ludoteca*
  • 16 a 17 h: Pinta-cares
  • 17 a 19 h: Taller de gotes de sang

*Les activitats de la ludoteca inclouran una diversitat d'opcions com la taula sensorial "Filam prim", "Textures" i "Plastilina", juntament amb activitats com tir amb arc, Micado, Jenga, 4 en retxa, construccions i dominó.

A més, es podrà continuar col·laborant el dissabte dia 02 de març de 10 a 14 h, a l'autobús "Dona Sang" que romandrà a disposició de tot aquell que vulgui aconseguir la seva llicència per salvar vides.

Cita: Els interessats poden demanar cita a www.donasang.org

Us esperem a tots aquest divendres i dissabte per compartir junts aquest acte de solidaritat i contribuir a millorar la vida de moltes persones! Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal