Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 12 de maig de 2023

Prepara't per obtenir Llicència per Salvar Vides

Si estàs llegint això és perquè segurament estàs pensant en donar sang per primera vegada. Ens fa molta il·lusió! La teva generositat pot fer la diferència en la vida de moltes persones necessitades.

En primer lloc, sol·licita la teva cita aquí a www.donasang.org. I segueix aquests passos el dia de la teva primera missió:

  1. El dia de la donació és important que hagis begut, menjat i fet la digestió.
  2. Has de portar el teu DNI i mascareta.
  3. Els requisits són pesar més de 50 quilos, ser major d'edat i tenir bona salut.
  4. Quan arribis, et demanaran les teves dades i ompliràs un qüestionari. Passaràs una entrevista mèdica i la donació durarà entre 5 i 10 minuts. Per a una millor experiència, durant la donació mou els peus i contrau i relaxa els glutis. El nostre personal et atendrà en tot moment i després has de beure molt líquid i prendre't la resta del dia amb tranquil·litat.

Saps per què la donació de sang és tan important?

  • La sang no es pot fabricar: A diferència d'altres recursos mèdics, la sang només es pot obtenir a través de donacions altruistes. La teva contribució és fonamental per garantir que hi hagi suficient sang disponible per a aquells que la necessiten.
  • Cada dia es necessiten 200 donacions a les Illes Balears: La teva donació pot ser la que salvi una vida.
  • Cada dia molts malalts necessiten una transfusió: En donar sang, estàs oferint una oportunitat de vida a persones que es troben en situacions difícils. El teu acte de generositat pot alleujar el patiment i brindar esperança.

Sabies que la teva donació pot ajudar diversos pacients?

El plasma, les plaquetes i els glòbuls vermells que s'obtenen de la teva donació poden beneficiar almenys a tres persones diferents. Imagina quantes vides pots salvar amb un sol gest solidari!

Si vols obtenir més informació sobre el procés de donació de sang i el que succeeix després de donar, t'animem a veure aquest vídeo explicatiu. T'ofereix una idea clara del que pots esperar i com la teva donació farà la diferència.

Primera part. L'experiència de donar sang

Segona part. Què succeeix després de la teva donació de sang?

Gràcies per la teva valuosa contribució i per convertir-te en el nostre agent especial que ofereix esperança i suport a aquells que més ho necessiten.

Esperem donar-te la benvinguda en la teva primera missió! Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal