Notícies

Tornar al llistat de notícies

divendres, 15 de juliol de 2022

El Banc de Sang i Teixits espera omplir d'amor l'any 2023

Com és tradició, el Banc de Sang i Teixits sol·licita la participació de la gent amb fotos que omplin d'amor el Calendari "Dona Sang 2023". El lema del calendari enguany és "L'idioma del cor és universal" una frase molt coneguda amb la qual espera que la gent aporti fotografies relacionades amb l'amor per el calendari Dona Sang 2023.

L'objectiu és donar un valor afegit als regals que es lliuren després de cada donació. Es tracta d'un detall simbòlic per a agrair un gest ple d'amor que salva vides.

Les fotos triades ens acompanyaran durant tot l'any 2023 amb la finalitat de recordar-nos el que és realment important en la vida, a més d'animar i inspirar a aquelles persones que estan passant per una situació difícil i aquelles que necessiten transfusions de sang. Els calendaris es lliuraran a partir de l'1 d'octubre de 2022 i estan previstes 15.000 unitats per a tota Balears.

En el Banc de Sang i Teixits sabem bé que l'amor és l'idioma universal del cor que aconsegueix que, entre tots, facem d'aquest món un lloc millor. L'amor, com la sang, corre per les nostres venes, ens uneix i ens omple de vida.

Com participar? Envia un email amb les teves dades personals (nom complet i telèfon de contacte) a comunicacion@fbstib.org que inclogui una o dues fotografies horitzontals en format JPG, PNG o TIFF, amb un pes mínim per arxiu de 2 MB i un mínim de 300 dpi (qualitat d'impressió).

Les teves imatges serviran per a inspirar a la gent a fer les coses amb cor, des de l'amor.

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) és el centre sanitari de recepció i tractament de les donacions que es realitzen a Balears (Banc de Sang, Banc de Teixits, Banc de Llet Materna) que ofereix els seus serveis als centres hospitalaris i clíniques de les illes
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal