Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 26 de juliol de 2021

Un regal de vida, tema del calendari Dona Sang 2022

Arrenca el concurs fotogràfic del BSTIB per al calendari Dona Sang

 El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) triarà les 12 fotografies que acompanyaran al calendari Dona Sang 2022. El tema triat per a enguany és: Un regal de vida.

De tots els regals que ens dóna la vida, la possibilitat de donar sang és un dels més grans. Així, el BSTIB cerca la participació de la població enviant fotografies que reflecteixin els regals que dona la vida perquè aquestes imatges ajudin a recordar el que realment és important. A més, servirà de motivació per a aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang.

Pot participar qualsevol persona, amb o sense coneixements fotogràfics, que sigui o no donant. S'acceptaran instantànies fetes amb qualsevol càmera i fins i tot combinacions de fotografia i dibuix. Les captures s'hauran d'enviar abans del 29 d'agost al correu comunicacion@fbstib.org.

De les fotografies que enviïn els participants es triaran 12, una per a cada mes, i s'utilitzaran per al calendari Dóna Sang 2022. L'objectiu és aconseguir fotografies que ens ajudin a recordar el que realment és important en la vida perquè serveixin de motivació i ajuda a aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang.

Els concursants han d'enviar fotografies inèdites i originals. Si els drets de propietat intel·lectual de la imatge no pertanyen íntegrament al participant, no s'admetrà. Es poden presentar un màxim de dues captures, en format .JPG, la imatge ha de ser horitzontal i tenir una qualitat mínima 300 dpi, resolució mínima 1600 x 1200 o similar i un pes mínim per arxiu 2 MB.

El jurat, compost per professionals del BSTIB, triarà als 12 finalistes. El calendari amb les fotografies seleccionades es regalarà a totes les persones que acudeixin a donar entre els mesos d'octubre i desembre d'enguany.

Les bases del concurs poden consultar-se en el següent enllaç:Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal