Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 18 de juny de 2020

El Banc de Sang llança la web Històries d'Herois Anònims

Sis persones expliquen com la donació va canviar les seves vides

En el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears els donants són herois anònims. Salven la vida de persones a les quals no coneixen, sense que aquestes sàpiguen qui són ells. Són la definició de l'altruisme i la majoria, tant donants com receptors, protagonitzen grans històries de generositat i superació. Per a homenatjar-los, el Banc de Sang ha creat la web Històries d'Herois Anònims https://heroisanonims.fbstib.org/, que es llançarà el pròxim 19 de juny. La pàgina anirà publicant cada setmana els testimoniatges de sis persones que expliquen com la donació de sang va canviar les seves vides.


Amb aquesta iniciativa, el Banc de Sang cerca mostrar-li a la gent com la donació pot canviar la vida dels altres. Ja sigui per donar i ajudar que els altres es recuperin, vivint de prop l'experiència d'un familiar o havent rebut sang a causa d'una malaltia. La web contarà sis històries, sis testimoniatges que són un exemple de l'important que és cada baula que compon la cadena sanitària.


Cada història és única i diferent. Publicació rere publicació, la societat balear podrà conèixer l'exemple de persones amb el qual el Banc de Sang vol animar a la gent a fer-se donants.
L'agraïment de qui dona perquè el seu fill es va salvar gràcies a les transfusions; la voluntat de captar donants d'una dona que va veure a la seva mare morir amb menys sofriment gràcies a donacions anònimes i la generositat de qui sobreviu a una complicada operació per la sang donada són algunes de les històries que els seus protagonistes comptaran en primera persona.


Hi ha milers d'històries i aquestes sis serviran de catalitzador per a descobrir que darrere de tanta solidaritat hi ha una increïble xarxa de donants, i que fa falta que aquesta xarxa creixi dia rere dia, que més persones se sumin al repte de salvar vides. A  Històries d'Herois Anònims li queden moltes pàgines per omplir.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal