Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 15 d'octubre de 2019

El BSTIB organitza la V Cursa Solidària per la Donació de Sang

El pròxim 20 d'octubre tendrà lloc en la UIB la V Cursa Solidària per la Donació de Sang que organitza el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB). L'objectiu de la competició és donar-li una major visibilitat a la donació de sang i remarcar la seva importància per a tractar als pacients que requereixen transfusions.

Data i hores

Després de l'èxit de les quatre edicions anteriors, el BSTIB ha organitzat un any més la Cursa per la Donació de Sang. La sortida estarà situada al costat de l'entrada de l'estació del metro de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) en la UIB. En aquest punt també estarà la meta. La carrera transcorrerà per les diferents vies del campus universitari.

Com cada any, hi haurà diversos recorreguts, classificats per edat i distància. A les 9.45 tendrà lloc una classe d'estiraments, per a encalentir abans de la carrera. A les 10.00 hores començaran els nins i correran 500 metres. A les 10.30 hores serà el torn dels majors de 16 anys. Els adults podran triar, quan s'inscriguin, entre fer un volt al circuit de 5 quilòmetres o dos i córrer una distància total de 10 quilòmetres.

Inscripcions

Tots els interessats podran apuntar-se a la carrera de manera gratuïta. Hauran d'inscriure's en la pàgina web: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/v-cursa-dona-sang
Els participants tendran de termini per a inscriure's fins a les 23.59 hores del dijous 17 d'octubre.

Serveis i avituallament

Hi haurà tres punts d'avituallament. El primer estarà en el quilòmetre 5, el segon a l'altura de l'edifici d'Hostaleria i l'últim estarà al final de la carrera per a tots els participants

Amb l'objectiu en ment de reduir el plàstic d'un únic ús, Cleanwave instal·larà una gran font d'aigua per a poder omplir les botelles. El BSTIB anima a tots els participants que duguin la seva pròpia cantimplora.

Les instal·lacions compten amb un aparcament, servei de consigna per a deixar els objectes personals, servei de dutxes i atenció sanitària. A més, hi haurà diferents activitats per a nins com un rocòdrom i moltes sorpreses més.

Col·laboradors

UIB | Vicerrectorado | Campus Sport
Servei Ferroviarios de Mallorca
Consell de Mallorca
Govern IB | Conselleria de salut | 061
Ajuntament de Palma
Fresenius
Abbot
Quely
Alcampo
Agroilla
Amadip Esment
Cleanwave
Grup Malla
Projecte Home

Agraïments

El BSTIB vol agrair-li a Esport85 la seva ajuda totalment gratuïta en l'organització de la carrera. A la UIB per facilitar l'espai i la seva experiència. Al SFM per cedir l'estació de la UIB i els espais de promoció. Al 061 per l'ambulància medicalitzada i al Consell Insular de Mallorca per l'ambulància amb els serveis bàsics. A tots els col·laboradors que faran d'aquesta carrera una experiència especial que quedarà gravada en la nostra memòria i, sobretot, ens recordarà la importància de tenir salut i compartir-la.



Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal