Notícies

Tornar al llistat de notícies

El Banc de Sang selecciona les 12 fotografíes per al Calendari Dona Sang 2020

El Banc de Sang ha rebut cent imatges per al Calendari Dona Sang 2020. A principis de juliol, la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears va animar a la població balear a participar en la seva creació. El tema que aquest any havien de seguir els participants era, “Amb petits gestos cream un món millor”.

La iniciativa ha aconseguit la participació de 55 persones i s'han recopilat 100 fotografies.

L'objectiu d'aquest projecte és doble. Per una banda, crear un obsequi especial fet amb la participació ciutadana. I per l’altre, recordar, a través de les fotos, les coses que realment són importants en la vida; ajudar a aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang per seguir vivint.

Els autors de les imatges triades són:

1. Concepción Coll Pons
2. Amanda Hitar López
3. Miguel Homar Tous
4. Iván Mari Ferrer
5. Maria Magdalena Mas Rayó
6. Javier Mendoza Atxiaga
7. Francesc Pericas Figuerola
8. Xisco Ros Soler
9. Lina M. Vásquez
10. Biel Vidal Busquets (2 fotografies)
11. Gema Vidal Colorado

Accés a les imatges triades: http://bitly.com/CalendariDS2020Final

Accés a les fotografies de tots els participants: http://bitly.com/ParticipantsCalendariDS2020

Amb petits gestos cream un món millor

Són les petites coses les que mouen el món. I és que a vegades fa falta molt poc per a marcar la diferència. Ajudar a travessar el carrer a qui ho necessita, preocupar-te per un veí, carregar les bosses d'una persona major, agafar la bici en comptes del cotxe, comprar en el comerç del teu barri, menjar sa, recollir els plàstics de la platja, tancar el grifo mentre et fas les dents netes, cuidar dels animals. Petits gestos que milloren la vida dels altres. Que, com la donació de sang, et fan ser millor. Perquè ajudes a canviar la vida de persones que esperen la seva transfusió. Et necessiten per a recuperar l'esperança de viure i la felicitat dels familiars i amics que li envolten.

Agraïment

Tot el personal del Banc de Sang i Teixits vol agrair la participació de la gent i recordar que la sang no es pot fabricar. És indispensable per a la vida de tots i només es pot aconseguir gràcies a la solidaritat de les persones que donen. La donació de sang, canvia vides. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal