Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 19 de febrer de 2019

#AsimaDonaSang els dies 19, 20 i 21 de febrer

Aquesta iniciativa està organitzada juntament amb el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) per a implicar els treballadors de les empreses d’ASIMA en la donació de sang i donar a conèixer la importància d'aquest acte solidari per a salvar vides.
Durant tres dies, l'autobús deL Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears recorrerà diferents punts de Son Castelló i Ca Valero, dos centres neuràlgics del món empresarial que engloben a més de 1.400 empreses i 20.000 treballadors.

  • El dimarts, 19 de febrer es podrà donar en el Polígon Són Castelló Torre Asima de 10:00h. a 19:00h.
  • El dimecres 20 de febrer es podrà donar en el Polígon Són Castelló al carrer Setze de juliol (a l'antic parc de Bombers) de 10:00h. a 19:00h.
  • El dijous 21 de febrer, es podrà donar en el Polígon Ca Valero C/Poima de 10:00h. a 19:00h.


En els dies previs s'ha promocionat la campanya amb pancartes en les rotondes d'accés a Son Castelló i Ca Valero i amb anuncis en els vagons i les estacions de metro gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca i Serveis Ferroviaris de Mallorca.
A més, el passat 12 de febrer s'ha organitzat una reunió de treball per a estimular la participació a través de la implicació dels departaments de recursos humans de les diferents empreses associades en ASIMA.
En les catorze campanyes realitzades l'any passat a Son Castelló i Ca Valero van participar 358 persones de les quals 48 van donar sang per primera vegada. Les donacions de sang van augmentar així un 58 per cent durant 2018 respecte a l'any anterior. Aquestes dades es van donar a conèixer durant la inauguració de la campanya #AsimaDonaSangre on han participat el president d’ASIMA, Francisco Martorell; i el director de la fundació ASIMA, Alejandro Sáez de Sant Pere, Guadalupe Pulido, secretària general de la conselleria de Salut del Govern Balear i el director gerent del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, Ismael Gutiérrez per a animar al col•lectiu empresarial a donar de manera voluntària i altruista sang per a cobrir les necessitats hemoteràpiques de Balears.
Pulido va animar als treballadors dels diferents polígons a donar sang. “Les Illes necessiten més de 200 donacions de sang diàries i 40.000 anuals per a les intervencions quirúrgiques que es realitzen als hospitals i clíniques, públiques i privades, per a tractaments de leucèmies infantils, càncers i limfomes en adults, o també per a atendre les hemorràgies produïdes en els accidents de trànsit” i va recordar que “donar sang és un acte de solidaritat i de compromís amb la societat” “Les persones que donen sang són un dels pilars de la nostra sanitat.”
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal