Notícies

Tornar al llistat de notícies

15-11-2018

El BSTIB celebra el seu 20 aniversari amb un mural de Joan Aguiló en la seva façana

 El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) ha celebrat aquest matí el seu 20 aniversari amb un esdeveniment per inaugurar el nou mural de la seva façana creat pel pintor Joan Aguiló.

La imatge que ara corona la part frontal de l'edifici situat al carrer Rosselló i Caçador número 20 de Palma, representa els teixits familiars i els llaços de sang que comparteixen les persones a través de les donacions.

A l'acte han assistit els donants de Mallorca que tenen com a punt habitual de donació la seu del Banc de Sang; el director gerent de la institució, Ismael Gutiérrez, i el pintor mallorquí.

Després d'inaugurar la pintura, els assistents han visualitzat un vídeo que mostra el procés de creació del mural, s’han fet fotografies vestits amb divertides disfresses en el Photocall del BSTIB i han degustat uns aperitius amb el personal de l'entitat.

La celebració del 20 aniversari de la institució balear continuarà el dimecres 21 en la Gala d'Homenatge que tindrà lloc en el Palau de Congressos per reconèixer la solidaritat dels donants de sang de Mallorca que en 2017 van superar les 20, 40 i 60 donacions en el cas de les dones i les 25, 50, 75 i 100 donacions en el cas dels homes.

El vídeo de creació del mural pot consultar-se al següent enllaç: https://youtu.be/QXt-zrP79fAContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal