Notícies

Tornar al llistat de notícies

08-10-2018

Més de 700 persones van córrer per la donació de sang en la IV Cursa Dona Sang

Un total de 705 persones van córrer ahir en la IV Cursa Dona Sang per donar visibilitat a la donació de sang. Per quart any consecutiu, la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) va organitzar aquesta multitudinària competició composta per cinc carreres, dues per a adults i tres per a nens, en la UIB.

La jornada solidària va començar amb les carreres infantils, en les quals van participar un total de 156 nens. Perquè la competició fos més justa, es va separar als petits per edat. En acabar, tots van rebre un diploma i una medalla.

Tot seguit van tenir lloc les carreres dels adults, que es van saldar amb 362 participants en el recorregut de 5 quilòmetres i amb 187 en el de 10 quilòmetres. Els tres primers guanyadors de cada categoria van rebre un trofeu.

Guanyadors

• Els guanyadors de la carrera infantil de 0 a 3 anys van ser: Mathias Van Boven, Erik Polon Alemany i Adrián Sánchez Porcel.

• Els guanyadors de la carrera infantil de 4 a 9 anys van ser: Iván Pérez, Álvaro Martín de Felipe i Miquel Falco Alomar.

• Els guanyadors de la carrera infantil de 10 a 16 anys van ser: Javier Guisol, Yeray Thomas Mari i Stepan Belkin.

• Els guanyadors de la carrera de 5km van ser: Tomás Carracedo López, David Fernández i Juan David Ocete.

• Les guanyadores de la carrera de 5km van ser: Ana Maria Còrdova Rosselló, Coloma Sureda i Natalia Fernández Taronger.

• Els guanyadors de la carrera de 10km van ser: Alejandro Álvarez Vázquez, Pedro Olmo Rueda i Santos Martínez Yufera.

• Les guanyadores de la carrera de 10 km van ser: Nuria Pérez Solanes, Aina Lozano i Maria García.

Resultats

La classificació de tots els participants es pot consultar al següent enllaç:
https://sportmaniacs.com/es/races/iv-cursa-dona-sang-2018

Agraïments

La FBSTIB agraeix la solidaritat dels participants de la carrera i de tots els voluntaris que van ajudar a que la jornada fos un èxit.

També vol donar les gràcies a Esport85 per ajudar a organitzar aquesta carrera de forma totalment gratuïta, a la UIB per facilitar l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir l'estació de la UIB i els espais per a la promoció de la carrera, al Consell Insular de Mallorca, 061 i Ibsalut per les ambulàncies medicalitzades i a tots els col·laboradors que van fer d'aquesta carrera una experiència especial.

Fotos

Les fotos realitzades pel personal de la FBSTIB durant l'esdeveniment poden consultar-se en el següent enllaç http://bit.ly/4CursaDonaSang2018 i en el compte de Facebook de la fundació @fundaciobancdesangiteixits. A causa de la gran quantitat d'imatges, l'enllaç s'anirà actualitzant entre avui i demà.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal