Notícies

Tornar al llistat de notícies

27-09-2018

La FBSTIB impartirà un curs de formació per al professorat sobre la donació de sang

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) impartirà al novembre un curs de formació per al professorat de primària i secundària sobre la donació de sang. El treball final del mateix consistirà a organitzar una campanya de donació de sang al centre educatiu o municipi en el qual treballin.

Els requisits indispensables per poder apuntar-se a aquesta activitat són estar en actiu i comprometre's a realitzar una campanya de donació.

Objectius

Els objectius que persegueix aquest curs són: formar al professorat sobre la importància i la necessitat de les donacions de sang, explicar-los com desenvolupar una campanya de donació de sang, dissenyar el material de promoció i difusió de les campanyes de donació amb els assistents al curs, organitzar una campanya de donació als centres educatius o en el municipi impulsada pel professorat del curs i promoure entre l'alumnat la realització de serveis que ajudin a la societat col·laborant en la preparació de les campanyes de donació.

Termini d'inscripció

Les persones interessades a assistir al curs hauran d'inscriure's de l'1 al 21 d'octubre a la pàgina web formacioinnovacio.cat.

Dates i horari

El curs es durà a terme els dies 9, 16 i 23 de novembre de 16 a 20 hores.

Durada

La formació tindrà una durada total de 16 hores, comptant amb les 4 hores en les quals es realitzarà la campanya de donació de sang.
El curs comptarà amb 30 places i el criteri de selecció s'establirà segons l'ordre d'inscripció.

Metodologia

Mitjançant metodologies actives, vídeos formatius i una visita al Banc de Sang, el professorat haurà de preparar un projecte educatiu consistent en una campanya de donació de sang.

Més informació

Les persones que estiguin interessades en el curs poden accedir a la informació completa a l'enllaç http://formacioinnovacio.cat/index.php/pagina-info-cursos?nombreForm=ApS&idCategoria=0&modalitat=0&ambit=9&tipus=0&data=0, en el número de telèfon 971764433 o en infodonant@fbstib.org.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal