Notícies

Tornar al llistat de notícies

25-09-2018

Formentera aconsegueix mobilitzar a més d'un centenar de persones solidàries per donar sang

La col·lecta “Fita: 100 donacions” va aconseguir que 20 persones donessin per primera vegada

 La campanya intensiva de donació de sang “Fita: 100 donacions” celebrada ahir a l'Hospital de Formentera va aconseguir que 114 persones solidàries s'oferissin a donar sang.

La finalitat de la col·lecta, organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) i l'Hospital de Formentera, consistia a obtenir un centenar de donacions en les set hores i mitja de durada de la campanya per donar visibilitat a la importància de la donació de sang i augmentar el nombre de donants de l’illa.

Resultats

L'ambiciós repte es va saldar amb 96 donacions de sang i 20 persones que van donar per primera vegada.

Homenatge als donants de Formentera

A les 20:00 hores, la FBSTIB va dur a terme un emotiu acte d'homenatge en el qual va premiar simbòlicament la solidaritat dels donants de sang que havien superat les 20, 25 i 40 donacions de sang amb un diploma i un obsequi.

A més, la fundació també va voler reconèixer la labor de promoció de la donació de sang que duu a terme l'empresa Próximo Ferry per mitjà de la publicació de les campanyes de donació a la seva pàgina web i l'increïble treball que realitza cada dia tot el personal de l'Hospital de Formentera per fomentar la donació de sang.

L'altre guardonat de la cerimònia va ser Joan Tur, una persona que porta anys ajudant a la FBSTIB a promocionar la donació entre la població de l’illa i ajudar a coordinar les seves campanyes.

A l'acte van assistir el director gerent de la FBSTIB, Ismael Gutiérrez; la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, Vanessa Parellada, i el sotsdirector de Gestió de l'Hospital de Formentera, Antonio Sanz.

Fotos

Enllaç a les fotografies de l'homenatge https://flic.kr/s/aHsmsErSxwContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal