Notícies

Tornar al llistat de notícies

21-09-2018

La FBSTIB organitza la IV Cursa Solidària per la Donació de Sang

 La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) organitza la IV Carrera Solidària per la Donació de Sang amb l’objectiu de donar major visibilitat a la donació de sang i de remarcar la importància que té en el tractament de centenars de pacients.

Data i horaris

Després de l'èxit de les tres edicions anteriors, la FBSTIB ha programat aquesta competició per al diumenge 7 d'octubre. El punt de sortida estarà situat a l'entrada de l'estació del metro de Serveis Ferroviaris de Mallorca en la UIB i el recorregut transcorrerà per les diferents vies del campus universitari. La meta estarà localitzada en el mateix punt.

Com cada any, hi haurà diferents nivells de curses, classificats per edats i longitud del recorregut. A les 10:00 hores s'iniciarà la cursa de 500 metres per a nens i a les 10:30 hores començarà la cursa popular absoluta per a persones majors de 16 anys.

Els adults podran triar a l'hora de la inscripció entre realitzar el circuit de 5 quilòmetres o donar dues voltes al mateix, recorrent una distància total de 10 quilòmetres.

Avituallament

Aproximadament en el quilòmetre 5 s'instal·larà un punt de avituallament per als participants que hagin optat per la modalitat de 10 quilòmetres.

Inscripcions

La inscripció a la carrera és gratuïta i haurà de realitzar-se a la pàgina web

https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/iv-cursa-dona-sang-2018

Els participants tindran de termini per inscriure's fins a les 23:59 hores del dijous 4 d'octubre.

Serveis

La carrera comptarà amb un aparcament, servei de consigna per deixar els estris personals, servei de dutxes i atenció sanitària.
A més, hi haurà diferents activitats per a nens com a jocs gegants, rocòdrom i moltes sorpreses més.

Col·laboradors

Esports85, UIB, Consell Insular de Mallorca, Institut Municipal d’Esports de l'Ajuntament de Palma, Grup Malla, Fresenius, Alcampo, Agroilla, Distribuïdora Rotger, Campus Sport, Serveis Ferroviaris de Mallorca, Federació d’Atletisme, AMADIP Esment, Mensagia, Larnafood, Quely, Marriots, ES CAU i molts més.

Agraïments

La FBSTIB vol donar les gràcies a Esport85 per ajudar a organitzar aquesta carrera de forma totalment gratuïta, a la UIB per facilitar l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir l'estació de la UIB i els espais per a la promoció de la carrera, al Consell Insular de Mallorca per l’ambulància medicalitzada i a tots els col·laboradors que faran d'aquesta carrera una experiència especial que quedarà gravada en la nostra memòria i, sobre tot, ens recordarà la importància de tenir salut i compartir-la.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal