Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 23 de juliol de 2018

Participa al Calendari "Dona Sang" 2019: Les petites coses que et fan sentir bé

El proper regal serà el calendari 2019 fet amb la col·laboració de la gent.

1. Participants

Per a qualsevol persona, sigui donant de sang o no, que disposi de càmera fotogràfica, Smartphone, tablet amb o sense coneixements de la fotografia. I si a més t'agrada barrejar fotografia amb dibuix també pots participar.

2. Tema: LES PETITES COSES QUE ET FAN SENTIR BÉ

Un paisatge commovedor, un instant gravat en la memòria, una abraçada perllongada, l'olor a cafè recentment fet, la manta en el sofà un dia de pluja, una bona riallada, un passeig per la muntanya, el so de les ones, un petó de la persona estimada, llocs que et produeixen pau, trobades que t'arrenquen somriures, la brisa acariciant la pell, una posta de sol, el somriure dels teus amics…

Envia'ns una foto que mostri que són per a tu les petites coses que et fan sentir bé. Les millors les utilitzarem per crear el calendari de Dóna Sang 2019. El nostre objectiu és recordar a tothom el que realment és important en la vida i ajudar a aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang per seguir vivint. Ens ajudes?

3. Requisits de participació

Per poder participar hauràs d'enviar les teves fotografies abans de l'1 de setembre (00:00 h) al correu electrònic calendario2019@fbstib.org indicant: - Nom i Cognoms - NIF - E-mail de contacte.

Si resultes ser un dels triats et sol·licitarem adreça postal i telèfon de contacte.

Cada participant podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

Les fotografies han de ser inèdites i originals. No s'admetrà cap fotografia els drets de la qual de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al mateix participant del concurs.

Els drets d'ús, difusió, distribució, exhibició, exposició, comunicació pública, divulgació i reproducció de les fotografies presentades pertanyeran a l'autor.

L'autor de la fotografia autoritza a la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB) la utilització de la seva fotografia per realitzar el calendari anual de divulgació i promoció de la donació de sang.

Per a les fotografies en les quals apareguin persones recognoscibles, els concursants hauran de tenir autorització d'aquestes.

La FBSTIB es reserva el dret a demanar una carta signada per aquestes persones, autoritzant l'ús de la seva imatge, que el participant haurà de presentar en cas de ser un dels guanyadors.

La FBSTIB queda exempta de responsabilitat pel contingut publicat pels seus participants, en termes de drets d'imatge.

Una vegada que rebem les teves fotografies, ens encarregarem de revisar que compleixen els requisits mínims; posteriorment seran pujades a la web de Google Drive http://bit.ly/participantes_calendario2019 i els finalistes en la secció NOTÍCIES de www.donasang.org

Et preguem paciència més tard o més d'hora apareixeran. Si en 7 dies no ha aparegut posa't en contacte amb nosaltres.

4. Requisits tècnics de l'obra

  • Format .jpg
  • Qualitat mínima 72 dpi, es recomana 300 ppi (qualitat d'impressió)
  • Resolució mínima 1600 x 1200 o similar
  • Pes màxim per arxiu 3 MB.

S'accepten retocs fotogràfics globals que tinguin per objecte la millora de la seva qualitat visual, tonal, cromàtica o definició (correcció de lent, ajustos de nivells o corbes, certs ajustos de saturació, eliminació de soroll, ajustos de nitidesa, etc.)

5. Elecció

A partir de l'1 d'octubre, d'entre totes les fotografies rebudes s'escolliran 12 finalistes. La publicació d'aquests es farà a la web en la secció NOTÍCIES Participants calendari! i a les xarxes socials.

Els 12 finalistes rebran un detall com a agraïment a més de l'orgull de veure la seva foto publicada al calendari.

6. Jurat

El jurat estarà format per professionals del banc de sang de la FBSTIB.

7. Acceptació

La simple participació suposa l'acceptació d'aquestes bases íntegrament. La FBSTIB es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs a qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-ho o deixar-ho sense efecte, sempre que concorri causa justificada per a això. En tot cas, es compromet a comunicar per aquesta mateixa via les bases modificades, o si escau, l'anul·lació del concurs en el seu conjunt, de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.

8. Protecció de dades

Les dades facilitades pels concursants a la plataforma seran únicament utilitzats per a finalitats derivades de la participació. En cap cas seran utilitzats per a finalitats publicitàries, ni es traficarà amb ells.

9. Contacte

Per a qualsevol dubte, suggeriment o reclamació els concursants hauran de dirigir-se a nosaltres a través del correu electrònic calendario2019@fbstib.org

10. Conclusió

Esperem que gaudis i participis! T'esperem.

Recorda que la nostra intenció primordial és promocionar la donació de sang entre la població balear.

FINS AVIAT!Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal