Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 04 de juliol de 2018

El sector de l'hostaleria promociona la donació de sang

Viu l'estiu, dona sang!

La Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears (@fundacion_fphib) promocionarà aquest estiu la donació de sang entre els més de 125.000 treballadors del sector de l'hostaleria de les illes.


Gràcies a l'acord establert amb la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) des de fa dos anys, les gairebé 7.000 empreses que integren la FPHIB rebran informació sobre els punts de donació de sang i els horaris de les campanyes. Per a això s'ha habilitat, dins de la APP desenvolupada per part de la FPHIB, una secció específica on consultar aquests punts.


A més, durant les properes setmanes s'organitzaran campanyes de donació de sang en hotels amb l'objectiu de facilitar al personal d'hostaleria les condicions necessàries per donar sang.


Data i horari de les campanyes més properes

  • Dimarts 10 de juliol: HOTEL ME MALLORCA-SOL BARBADOS-MELIA CALVIA BEACH- Bus pàrquing Me Mallorca, de 10 a 14 h.
  • Dimecres 11 de juliol: CASTILLO HOTEL SON VIDA: Bus pàrquing personal de 10 a 14 h.

Objectiu
L'acord de col·laboració entre ambdues entitats pretén aconseguir que les empreses del sector de l'hostaleria permetin que els seus treballadors acudeixin a donar sang durant la jornada laboral.
Els empleats rebran informació sobre la donació de sang per mitjà de cartells situats a les zones comunes del personal, correus electrònics, rollers i missatges a les xarxes socials i pàgina web de les associacions i organitzacions que conformen la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears per aconseguir aquesta meta.


Importància de la donació de sang
Els requisits per donar sang són molt senzills, pesar més de 50 quilograms, tenir entre 18 i 65 anys i gaudir de bona salut. Els homes poden donar fins a quatre vegades a l'any i les dones tres. Aquesta diferència no és discriminació, sinó per compensar les pèrdues que tenen les dones per la menstruació.
Les Illes Balears necessiten diàriament 200 donacions de sang per atendre correctament les demandes hospitalàries i salvar les vides de moltes persones.


A la pàgina web www.donasang.org pot consultar-se el nivell de les reserves de sang actualitzat diàriament i els punts de donació.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal