Notícies

Tornar al llistat de notícies

23 de març de 2018

El Projecte Nivell DJ dels alumnes del IES Pau Casesnoves per impulsar la donació de sang

Els estudiants del IES Pau Casesnoves van crear falques, cartells, vídeo per a aquesta campanya.

Avui, divendres 23 de març, en el Casal de Cultura de l'ajuntament d'Inca, els alumnes de l'IES Pau Casesnoves han explicat la campanya de donació de sang que van organitzar el passat dissabte 10 de març on van aconseguir la participació de 73 persones, 62 donacions de sang i van reclutar a 23 persones que van donar per primera vegada.

L'èxit de la campanya radica en la implicació de la direcció del centre, del personal docent però especialment de la creativitat i il·lusió dels alumnes de l'IES Pau Casesnoves d'Inca. Amb el lema “Nivell DJ” (DJ Donants Joves) un termini que recorda al dels pincha-discos, han fet una gran feina de divulgació sobre la importància de donar sang entre els més joves.

Els estudiants del IES Pau Casesnoves van crear falques, cartells, vídeo per a aquesta campanya.

La donació de sang als centres educatius
Des del Banc de sang i Teixits de les Illes Balears un dels programes estrella es el de la organització de campanyes de donació de sang per part dels centres educatius amb l’objectiu de que els alumnes s’impliquin més en la importància de la donació, informin a les famílies, amics, etc. per així poder conscienciar a un major nombre de la població i augmentar el nombre de donacions i nous donants als diferents municipis de les Illes Balears.

A l’any 2017, es varen organitzar 24 campanyes de donació de sang al diferents centres educatius de Balears (10 més que a l’any anterior) en les que mobilitzaren més de 752 persones, s’aconseguiren 587 donacions de sang i 230 persones donaren sang per primera vegada.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal