Notícies

Tornar al llistat de notícies

13-02-2018

Arrenquen tres dies intensius de donació de sang a Son Castelló i Can Valero

Les Illes Balears necessiten cada dia que més de 200 persones donin sang per cobrir les necessitats hemoterápicas de la comunitat

 Demà arrenquen tres jornades intensives de donació de sang als Polígons Empresarials de Son Castelló i de Can Valero organitzades per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) i la FUNDACIÓ ASIMA.

Durant els dies 14 i 15 de febrer l'autobús del Banc de Sang estarà situat al Polígon Empresarial de Son Castelló i el divendres 16 es desplaçarà fins al Polígon Empresarial de Can Valero.

El director gerent de la FBSTIB, Ismael Gutiérrez; el president de ASIMA, Francisco Martorell, i el director de ASIMA, Alejandro Sáenz, inauguraran demà la jornada amb la mirada posada a animar a empresaris i treballadors a participar en un acte de solidaritat i responsabilitat que contribueix a salvar vides i a recuperar la salut de les persones.

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears va organitzar durant el passat any 12 campanyes als Polígons de Son Castelló i Can Valero en les quals també van participar empreses com Meliá Hotels International, Transunion Mallorca, Tui, Angel 24 i Ok Group. Més de 270 persones van passar per l'autobús de la donació, es van aconseguir 210 donacions de sang i 43 persones van donar per primera vegada.

“Aquesta acció és molt important i des de la FUNDACIÓ ASIMA sempre apostem per aquest tipus d'iniciatives per implicar a les empreses associades en la gran importància que té regalar vida”, assegura el president de ASIMA, Francisco Martorell.

Per la seva banda, el director gerent de la FBSTIB, Ismael Gutiérrez, insisteix en “la importància de conscienciar a la societat sobre la donació de sang” i indica que “a les Illes no s'arriba al mínim de 200 borses diàries, per la qual cosa és de vital necessitat explicar als ciutadans els motius pels quals es necessita aquest gest altruista”.

Ubicacions de l'autobús de la donació

-14 de febrer: l'autobús estarà situat enfront de la Torre Asima al Polígon Industrial de Son Castelló de 10:00 a 15:00 hores.
-15 de febrer: l'autobús se situarà a l'Antic Parc de Bombers ASIMA al Polígon Industrial de Son Castelló de 10:00 a 15:00 hores.
-16 de febrer: l'autobús es desplaçarà al carrer Alexandre Laborde del Polígon Empresarial de Can Valero de 10:00 a 15:00 hores.

Motius per donar sang i requisits

Les Illes Balears necessiten cada dia que més de 200 persones donin sang per cobrir les necessitats hemoteràpiques de la comunitat. Gràcies a la col·laboració desinteressada dels donants es realitzen intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, s'atén a ferits en accidents de trànsit i se salven vides. Qualsevol persona sana, entre els 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos pot donar sang. Per 15 minuts del seu temps, tres malalts reben un suport que pot ser clau perquè segueixin vivint.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal