Notícies

Tornar al llistat de notícies

divendres, 9 de setembre de 2016

El Govern reconeix la labor dels donants de sang

Acte d'homenatge als donants de Alaró, Binissalem, Bunyola, Consell, Escorca, Fornalutx, Marratxí, Santa Eugenia, Santa Maria del Camí i Sóller

Avui s’ha celebrat l'acte d'homenatge als donants de Alaró, Binissalem, Bunyola, Consell, Escorca, Fornalutx, Marratxí, Santa Eugenia, Santa Maria del Camí i Sóller, al Saló d’Actes de Ses Cases des Mestres en Santa Maria del Camí organitzat per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Les persones guardonades són aquelles que viuen en els municipis mencionats que han superat les 20, 40 i 60 donacions de sang en el cas de les dones i 25, 50 i 75 donacions, en el dels homes. També han rebut una distinció 8 persones que han donat sang més de 100 vegades.

En aquest acte, Les autoritats han ressaltat el gran valor de les persones que donen sang i han agraït la seva solidaritat amb els malalts. La sang no es pot fabricar i només es pot obtenir gràcies a la implicació de molta gent que dóna el seu temps i la seva sang per a salvar vides. A més, han recordat que amb cadascuna de les seves donacions s’obtenen plasma, plaquetes i glòbuls vermells que poden salvar més de 3 vides.

També han felicitat al Banc de Sang per la seva professionalitat, el alt nivell de qualitat del seu treball i la gran labor en fomentar la solidaritat. La tasca dels professionals del Banc de Sang compta amb la col•laboració de la xarxa de voluntaris de les associacions.

A més a més, han apel•lat als més joves a donar sang, com una manera més d’implicar-se en la nostra societat.

L’acte ha començat amb la benvinguda i paraules d’agraïment de la hematòloga responsable d’extraccions i distribució del Banc de sang, Dra. Antonia Maria Bautista i del president de l’Associació de Donants de Sang de Mallorca, Juan Belmonte. Tot seguit, s’ha lliurat un diploma a ATENCIÓ PRIMARIA DE MALLORCA per la seva col•laboració amb la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.

A continuació, s’han atorgat els diplomes i els guardons als donants de sang. L’acte ha estat clausurat per la directora general de salut Publica i Participació i gerent de la Fundació banc de sang i teixits, Maria Ramos Montserrat i el batle de Santa Maria.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal