Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 07 de juliol de 2016

Bases de participació - Calendari "Dóna Sang" 2017

El proper regal serà el calendari 2017 fet amb la col·laboració de la gent.

Com ja sabeu després de cada donació, el Banc de Sang ofereix un petit detall a les persones que acudeixen a donar. El proper regal serà el calendari 2017 fet amb la col·laboració de la gent. El Banc de Sang de la FBSTIB cerca col·laboradors que aportin fotografies per incloure-les en el proper regal que es donarà a totes les persones que acudeixin a donar sang durant el període d'octubre a desembre del 2016.

1. Participants
Per a qualsevol persona, sigui donant de sang o no, que disposi de càmera fotogràfica, Smartphone, tablet amb o sense coneixements de la fotografia. I si a més t'agrada barrejar fotografia amb dibuix també pots participar.
2. Tema: Viu, dóna sang
cerquem persones que vulguin aportar fotografies relacionades amb VIU, DÓNA SANG per incloure-les en el proper regal per a les persones que acudeixen a donar sang, un calendari "Dóna Sang" 2017.
Les fotografies han de mostrar com s'integra la donació de sang en la nostra vida quotidiana. Com als exemples que apareixen en aquestes imatges. En una situació i un lloc on ens agrada estar pot ser que passi qualque cosa que ens recordi la donació de sang. La intenció és mostrar que mentre estem sans vivim plenament i podem ajudar a altres persones que ho necessiten. Gràcies a la sang que donam, aquestes persones podran aviat viure tan plenament com nosaltres.
3. Requisits de participació
Per poder participar hauràs d'enviar les teves fotografies abans de l'1 de setembre (00:00h) al correu electrònic calendario@fbstib.org indicant: - Nom i Cognoms - NIF - Email de contacte.
Si resultes ser un dels triats et sol·licitarem adreça postal i telèfon de contacte.
Cada participant podrà presentar un màxim de 2 fotografies.
Les fotografies han de ser inèdites i originals. No s'admetrà cap fotografia els drets de la qual de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al mateix participant del concurs.
Els drets d'ús, difusió, distribució, exhibició, exposició, comunicació pública, divulgació i reproducció de les fotografies presentades pertanyeran a l'autor.
L'autor de la fotografia autoritza a la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB) la utilització de la seva fotografia per realitzar el calendari anual de divulgació i promoció de la donació de sang.
Per a les fotografies en les quals apareguin persones recognoscibles, els concursants hauran de tenir autorització de les mateixes.
La FBSTIB es reserva el dret a demanar una carta signada per aquestes persones, autoritzant l'ús de la seva imatge, que el participant haurà de presentar en cas de ser un dels guanyadors.
La FBSTIB queda exempta de responsabilitat pel contingut publicat pels seus participants, en termes de drets d'imatge.
Una vegada que rebem les teves fotografies, ens encarregarem de revisar que compleixen els requisits mínims; posteriorment seran pujades a la web de Google Drive i els finalistes en la secció NOTÍCIES de www.donasang.org
Et preguem paciència més tard o més d'hora apareixeran. Si en 7 dies no ha aparegut posa't en contacte amb nosaltres.
4. Requisits tècnics de l'obra

  • Format .jpg
  • Qualitat mínima 72 dpi, es recomana 300 ppi (qualitat d'impressió)
  • Resolució mínima 1600 x 1200 o similar
  • Pes màxim per arxiu 3 MB.
  • S'accepten retocs fotogràfics globals que tinguin per objecte la millora de la seva qualitat visual, tonal, cromàtica o definició (correcció de lent, ajustos de nivells o corbes, certs ajustos de saturació, eliminació de soroll, ajustos de nitidesa, etc.)

5. Elecció
A partir de l'1 d'octubre, d'entre totes les fotografies rebudes s'escolliran 12 finalistes. La publicació d'aquests es farà a la web en la secció NOTÍCIES Participants calendari! i a les xarxes socials.
Els 12 finalistes rebran un detall com a agraïment a més de l'orgull de veure la seva foto publicada al calendari.
6. Jurado
El jurat estarà format per professionals del banc de sang de la FBSTIB.
7. Acceptació
La simple participació suposa l'acceptació d'aquestes bases íntegrament. La FBSTIB es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs a qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-ho o deixar-ho sense efecte, sempre que concorri causa justificada per a això. En tot cas, es compromet a comunicar per aquesta mateixa via les bases modificades, o si escau, l'anul·lació del concurs en el seu conjunt, de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.
8. Protecció de dades
Les dades facilitades pels concursants a la plataforma seran únicament utilitzats per a finalitats derivades de la participació. En cap cas seran utilitzats per a finalitats publicitàries, ni es traficarà amb ells.
9. Contacte
Per a qualsevol dubte, suggeriment o reclamació els concursants hauran de dirigir-se a nosaltres a través del correu electrònic calendario@fbstib.org
10. Conclusió
esperem que gaudis i participis! T'esperem.
Recorda que la nostra intenció primordial és promocionar la donació de sang entre la població balear.
FINS AVIAT!Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal