Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 06 de juliol de 2016

El Banc de Sang cerca la participació de la gent al Calendari Dóna Sang 2017

Aquest serà el quart any que el Banc de Sang repeteix la magnífica experiència de crear un Calendari amb la participació de la gent.

L'objectiu és donar un valor afegit als regals que es lliuren després de cada donació, es tracta d'alguna cosa simbòlic per agrair tan important gest. Al llarg de l'any, es lliuren 4 regals diferents.

Aquest any la Fundació Banc de Sang i Teixits cerca persones que vulguin aportar fotografies relacionades amb VIU, DÓNA SANG per incloure-les en el proper regal per a les persones que acudeixen a donar sang, un calendari "Dóna Sang" 2017.

Les fotografies han de mostrar com s'integra la donació de sang a la nostra vida quotidiana. Com als exemples que apareixen en aquestes imatges. En una situació i un lloc on ens agrada estar pot ser que passi qualque cosa que ens recordi la donació de sang. La intenció és mostrar que mentre estem sans vivim plenament i podem ajudar a altres persones que ho necessiten. Gràcies a la sang que donam, aquestes persones podran aviat viure tan plenament com nosaltres.

Està científicament demostrat que la gent que ajuda als altres és més feliç. Les persones que donen sang amb regularitat infonen la seva energia positiva quan vénen a donar la seva sang i ens transmeten el missatge "VIU, DÓNA SANG". La sang dóna vida al que la dóna i al que la rep.

La sol·licitud de col·laboració s'està difonent per correu electrònic entre els donants de sang, en xarxes socials i webs.

Lliurament dels calendaris. Els calendaris es lliuraran a partir de l'1 d'octubre de 2016 i estan previstes 15.000 unitats per tota Balears.

Finançament del projecte. Les fotos són gentilesa de la gent que les envia. El disseny està realitzat per personal de la FBSTIB i la impressió la realitzarà Amadip Esment, una fundació que treballa amb persones discapacitades.

Un regal per a tot l'any. El calendari i les imatges que apareixeran en ell serviran per promocionar la donació mes a mes en xarxes socials i altres suports.

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) és una entitat sense ànim de lucre que és el centre sanitari de recepció de les donacions que es realitzen a Balears (Banc de Sang, Banc de Teixits, Banc de Llet Materna) que ofereix els seus serveis als centres hospitalaris i clíniques de les illes.

El Banc de Sang de la FBSTIB en xifres. Dades de l'any 2015.

  • 1.637 campanyes en les 4 illes
  • 46.216 oferiments atesos
  • 37.947 donacions de sang
  • 22.668 donants de sang (el 2% de la població balear)
  • 3.385 persones van donar per primera vegada
  • Balears tenen un índex de 34,35 donacions per cada mil habitants. Amb aquestes donacions Balears ha aconseguit ser autosuficient i ha atès les necessitats dels hospitals de la Comunitat Autònoma


Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal