Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 25 de juny de 2015

Ja pots compartir amb els teus grups de WhatsApp les campanyes de donació de sang

La millor part de la vida, és compartir. Fes-te donant de sang

WhatsApp s’ha convertit en una eina de comunicació imprescindible avui en dia. Per aquesta raó, el Banc de Sang vol donar més facilitats als ciutadans per que puguin compartir on hi ha prevista una nova campanya de donació de sang. Per això demana la col·laboració ciutadana informant als seus contactes, per que així més gent conegui la importància de donar sang.
La sang és l’única medicina que no es pot fabricar i només es pot obtenir de la solidaritat de la gent que dóna sang. Cada dia es necessiten 200 donacions de sang per poder atendre les necessitats transfusionals de tots el hospitals de les illes.

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) és el Centre de Transfusió de referència de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El Banc de Sang s’encarrega de totes les etapes de la donació de sang des de planificar les campanyes de donació, convocar a les persones per a que vagin a donar sang i promocionar la donació a l’àmbit regional. A més de processar, analitzar i distribuir els diferents components sanguinis i hemoderivats als centres sanitaris que ho sol·licitin, vetlla per la seguretat transfusional i de la investigació orientada a la millora de l’atenció i seguretat dels pacients i donants. La entitat compta amb la col·laboració de les Associacions de Donants de Sang en la tasca de dinamitzar el voluntariat i la conscienciació de la població damunt la donació voluntària i altruista.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal