Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 25 de maig de 2015

Acaba el curs amb excel·lent: Dóna Sang

Els alumnes i professores de la UIB tindràn dues dies per col·laborar amb la donació de sang i no deixar aquesta assignatura pel setembre.

Darrera cridada pels estudiants universitaris per donar sang a dues jornades de donació avanç del final de curs:

  • El dimecres 27 de maig a l’Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de 09:30 a 14h
  • El dijous 28 de maig al primer pis de l’Escola d’Hoteleria de 10 a 14h.

Les donacions a la Universitat representen el 1,9% del total a Balears.

Durant aquest curs s’han aconseguit 636 donacions de sang fins ara. A les 30 campanyes que s’han organitzat, han participat 848 persones i 205 han donat sang per primera vegada.


Els alumnes i professors de la UIB tindran dos dies per col·laborar amb la donació de sang i no deixar aquesta assignatura pel setembre.

La finalitat d’aquestes dues diades que organitza la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB), juntament amb l’associació de Donants de Sang de Mallorca, a la UIB, és el de conscienciar als alumnes universitaris de la importància de donar sang. Aquesta iniciativa pretén augmentar el nombre de donacions dels universitaris.

Aquestes dues campanyes es desenvoluparan dins els edificis. El proper dimecres 27 de maig es podrà donar sang al Guillem Cifre i el dijous 28 de maig a la Escola d’Hoteleria.

La FBSTIB i els òrgans rectors de la UIB tenen un ferm comprimís per augmentar les donacions de sang a l’àmbit universitari. El joves són el futur i l’exemple pels altres. En aquest curs 2014/15 més de 200 persones han donat sang per primera vegada.

Al curs que ja acaba s’han organitzat una trentena de campanyes on han participat 848 persones i 636 han aconseguit donar sang.

Cada dia es necessiten 200 donacions de sang a les nostres illes. La sang no es pot fabricar i per aquest motiu és tan important comptar amb la ajuda de la població universitària. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal