Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 3 de desembre de 2014

Els bloguers se solidaritzen amb el Banc de Sang

La comunitat de bloguers ha organitzat una campanya de donació de sang en la Fundación Banco de Sangre y Tejidos de las Islas Baleares

Aquesta iniciativa demostra el gran compromís d'aquesta comunitat amb la societat que els envolta. Pretén a més traslladar la labor de la institució perquè els experts en els mitjans de comunicació en línia puguin fer-la extensible a les xarxes i així animar i conscienciar a la població perquè doni sang.

Per projectar aquesta campanya han triat el lema “Dóna Sang: Aliment de Vida” i el hashtag #AlimentandoVidas amb el qual informaran de les seves experiències en Internet.

Aquest projecte ha estat ideat i desenvolupat per la periodista Vanessa Sánchez @Vanesanchezpe perdonporlaindiscrecion.com que col·labora ja amb diverses causes solidàries.

La Fundació Banc de Sang i Teixits recorda actualment, per atendre a tots els pacients de Balears es necessiten més de 200 donacions de sang diàries. La sang no es pot fabricar i només es pot aconseguir a gràcies a que persones compromeses donin amb regularitat. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal