Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 20 de novembre de 2014

Primera campanya de donació de sang en el Consell Insular de Eivissa

Dimarts que ve 25 de novembre el Consell Insular d’Eivissa acull una campanya de donació de sang.

El personal del Consell Insular d’Eivissa i els seus col·laboradors estan convocats per donar sang dimarts que ve 25 de novembre en les instal·lacions de l'Av. d'Espanya, 49 de 10 a 14h. Aquesta iniciativa és la primera en aquesta institució que ha demostrat el seu interès a col·laborar amb la donació de sang.

Mitjançant una sola donació de sang es poden salvar tres vides. Es calcula que diàriament es necessiten més de 200 borses de sang. Per això, és imprescindible poder comptar amb la solidaritat dels ciutadans i la col·laboració d'empreses i institucions.

El procés de donació és ràpid i segur. Per poder realitzar-ho, el donant ha de disposar del seu DNI i fer l'entrevista mèdica per garantir la salut del donant i del receptor. A continuació es procedeix a donar sang, uns 450cc en 5-10 minuts, i es finalitza prenent un refrigerio.

En 2013, es van aconseguir en 4.479 donacions de sang en les Pitiusas. En els deu mesos de 2014 s'han aconseguit 3.562 donacions de sang.

Sobre la fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears: fundada l'any 1998 és el centre sanitari de responsable de les donacions que es realitza a Balears (Banc de Sang, Banc de Teixits, Banc de Llet Materna) que ofereix els seus serveis als centres hospitalaris públics i privats de les illes.
Per a més informació consulti: www.fbstib.org i www.donasang.orgContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal