Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 17 de novembre de 2014

“Es Pasarells” implicada amb donació de sang.

La comunitat educativa “És Pasarells” col·labora organitzant una campanya de donació de sang en la fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears

Durant la jornada de donació de sang, les mestres del centre posen a la disposició de qui ho precisi un servei de guarderia perquè els pares puguin acudir a donar sang.
Aquesta iniciativa demostra el gran compromís d'aquesta comunitat educativa amb la societat que els envolta.

Aquest projecte pretén a més conscienciar des de la més tendra infància els valors solidaris a través de la donació de sang i a través de l'exemple.

Mitjançant una sola donació de sang es poden salvar tres vides. Es calcula que diàriament es necessiten més de 200 borses de sang. Per això, la fundació creu imprescindible poder comptar amb la solidaritat dels ciutadans i la col·laboració d'empreses i institucions.

El procés de donació és ràpid i segur. Per poder realitzar-ho, el donant ha de disposar del seu DNI i fer l'entrevista mèdica per garantir la salut del donant i del receptor. A continuació es procedeix a donar sang, uns 450cc en 5-10 minuts, i es finalitza prenent un refrigerio.

Sobre l'Escola Infantil “És Pasarells”

Sobre la fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears: fundada l'any 1998 és el centre sanitari de responsable de les donacions que es realitza a Balears (Banc de Sang, Banc de Teixits, Banc de Llet Materna) que ofereix els seus serveis als centres hospitalaris públics i privats de les illes.
Per a més informació consulti: www.fbstib.orgContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal