Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 24 de setembre de 2014

El personal de l'Aquarterament Jaime II bat el rècord de donacions a la base militar

La Fundació Banc de Sang i Teixits vol agrair a tots els implicats, la magnífica col·laboració en la campanya de donació d'ahir en l'Aquarterament militar Jaime II.

Ahir, l'objectiu de superar el centenar de donacions de sang en la jornada de donació en l'Aquarterament Militar “Jaime II” es va superar amb escreix. 201 persones van participar i es van aconseguir 157 donacions de sang, el major nombre en la història de la base militar. cal destacar que 39 persones van donar sang per primera vegada. 

La Fundació Banc de Sang i Teixits vol agrair al personal de l'Aquarterament Jaime II que s'ha implicat per aconseguir aquest èxit. Especialment, al Coronel Cap Joaquín Moreno Molero que va idear aquesta campanya que es va gestar en la reunió mantinguda al juliol amb motiu de les 62 campanyes de donació de sang que porten organitzant-se en l'Aquarterament Jaime II (abans coneguda com a Base General Asensio), en la qual es va tractar de les campanyes realitzades des de l'any 1991 i en la qual van participar César Vicente director general de Farmàcia i Gestió Econòmica de la conselleria de Salut del Govern dels Illes Balears, el Dr. Enrique Girona director tècnic del Banc de Sang de la FBSTIB, el Coronel Cap de l'Aquarterament Jaime II, Joaquín Moreno Molero, el Tinent Coronel Mèdic Carlos Castillo, i el Tinent Coronel Juan Pablo Pradillo.

El dia abans a la campanya de donació, el dilluns 22 de setembre, el Dr. Enrique Girona, director del Banc de Sang va oferir una xerrada informativa a tot el personal de la base, més de 400 persones per informar-los sobre la donació de sang. El personal de la base militar va acudir a donar per companyies facilitant així la donació a tot el personal de les diferents companyies.

Des de fa 23 anys, el personal militar i civil de la caserna “Jaime II” recolza activament la donació de sang. Sens dubte, la seva solidaritat amb la societat civil queda més que demostrada amb les més de 2.716 donacions de sang que s'han dut a terme al llarg d'aquests anys en els quals ha acollit en les seves instal·lacions mèdiques a l'equip del Banc de Sang per realitzar les donacions de sang.

Durant les tres campanyes anteriors d'aquest any en “Jaime II”, 137 persones es van interessar per la donació i va haver-hi 115 donacions de sang. D'aquestes donacions, 27 d'elles pertanyien a nous donants.

Recordem que es necessiten 200 donacions de sang cada dia per cobrir la demanda de la nostra Comunitat. La sang no es pot fabricar i només es pot obtenir d'altres persones, mitjançant donacions. Per això, els donants tenen un paper molt important i comptar amb col·laboració en l'organització de les diferents campanyes de donació.

“Col·labora amb nosaltres. Organitza una campanya de donació”Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal