Notícies

Tornar al llistat de notícies

30 d'octubre de 2017

Gairebé 600 persones van córrer per la donació de sang en la carrera solidària de la FBSTIB

Prop de 600 persones van córrer ahir en la UIB per donar visibilitat a la importància que té la donació de sang en la III Carrera Solidària per la Donació de Sang organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB). Al llarg del matí la universitat va acollir un total de cinc carreres, tres per a nens i dos per a adults.


La jornada festiva va començar amb les carreres infantils, en les quals van participar al voltant de 90 nens. Perquè la competició fos més justa, es van organitzar tres carreres en les quals es va dividir als petits segons l'edat. En acabar, tots van rebre un diploma i una medalla.


Tot seguit van tenir lloc les carreres dels adults, que es van saldar amb 291 participants en el recorregut de 5 quilòmetres i amb 211 en el de 10 quilòmetres. Els tres primers guanyadors de cada categoria van rebre un trofeu.
 

Una de les novetats d'aquest any va ser la gran quantitat d'activitats infantils disponibles organitzades per la FBSTIB, El Desván i el Consell de Mallorca. Els nens s’ho van passar en gran en els diferents tallers que es van oferir, com el de confecció de medallons d'Halloween i el de creació de xapes.


L'elaboració d'un quadre pintat amb els palmells de les mans entre tots els nens va ser una de les activitats que més els va agradar. El llenç es penjarà en l'entrada de les instal·lacions de la FBSTIB.


Guanyadors

-Els guanyadors de la carrera infantil nascuts entre els anys 2002 i 2007 van ser: Marcos Hernández Martín, Carlos Alcolea Escorcia i Javier Guisol Angel.


-Els guanyadors de la carrera infantil nascuts entre els anys 2008 i 2011 van ser: Austin Evans, Luis Canyes Sánchez i Toni Fernández.
 

-Les guanyadores de la carrera de 5 quilòmetres van ser: Carolina Sitges Quiros, Silvia Rovira i Maria Antonia Rosselló Oliver.


-Els guanyadors de la carrera de 5 quilòmetres van ser: Pedro Olmo Rueda, López, Juan Alfonso Mayol Pastor i Andrés Arosa Narcís.


-Les guanyadores de la carrera de 10 quilòmetres van ser: Carmen Març Trujillo, Sara Sung Aguiló i Magdalena Grauches Jaume.


-Els guanyadors de la carrera de 10 quilòmetres van ser: Mario Cano López, Diego Martínez García i Santos Martínez Yufera.


Oferiments


A causa de la gran activitat física realitzada pels corredors, durant la jornada no es va poder donar sang, no obstant això, 24 persones es van comprometre a donar en els dies següents.


Agraïments

La FBSTIB agraeix a tots els voluntaris que van ajudar en l'organització de l'esdeveniment el seu entusiasme i la seva solidaritat.


A més, també vol donar les gràcies a Esport85 i Kumulus per ajudar a organitzar la carrera de forma totalment gratuïta corrent amb totes les despeses, a la UIB per facilitar l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir l'estació de la UIB i els espais per a la promoció de la carrera, al Consell Insular de Mallorca per les activitats esportives infantils i una de les ambulàncies medicalizadas. Al Institut Municipal d’Esports per la segona ambulància medicalizada i pels trofeus i medalles per als guanyadors de les carrera. A Federació d'Atletisme, Agroilla, Alcampo, Grup Malla Publicitat, Fresenius, Distribuïdora Rotger, El Desván i a Ravanetto per les begudes, alimentosy regals.
 

Fotos

Al llarg de tota la jornada es van realitzar fotografies dels participants de les carreres i de les diferents activitats. Totes les imatges estan disponibles en el compte de Flickr de la FBSTIB http://bit.ly/carreradonasang2017 i en el seu Facebook https://www.facebook.com/fundaciobancdesangiteixits/ .
 

Resultats

La clasificació de tots els participants es poden consultar en el següent enllaç: https://sportmaniacs.com/es/races/iii-cursa-dona-sang.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal