Notícies

Tornar al llistat de notícies

26 d'octubre de 2017

Emotiu homenatge als donants de Menorca

El IBANAT i el CEI Es Passarells també van ser premiats

El divendres 20 d'octubre la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) va celebrar un acte d'homenatge per als donants de sang dels municipis de Menorca que van superar en 2016 les 25, 50 i 75 donacions de sang en el cas dels homes i les 20, 40 o 60 donacions, en el cas de les dones. L'esdeveniment va tenir lloc a la sala multifuncional de l'Ajuntament d’Es Mercadal.


A l'acte van assistir la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; l'alcaldessa d'Alaior, Misericòrdia Sugrañes; l'alcalde de Ferreries, Josep Carreres; el quart tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut de l'Ajuntament ‘Es Mercadal, Javier Periañez; el regidor d'Hisenda, Patrimoni Municipal i Serveis Generals de l'Ajuntament d’Es Castell, Emilio Díez; el regidor de Recursos Humans de l'Ajuntament de Ciutadella, Joan Salort; el director gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, Ismael Gutiérrez; el delegat del Ibanat a Menorca, Jorge Casado, i el personal de la FBSTIB a Menorca.

El director gerent de la institució balear, Ismael Gutiérrez, va iniciar la cerimònia amb un discurs en el qual va agrair profundament la implicació de la població menorquina en la donació de sang i va animar als presents perquè seguissin donant.
Per premiar d'una manera simbòlica la generositat i solidaritat d'aquests donants de sang, tots els assistents van rebre un diploma i un regal.

Durant l'homenatge, es va reconèixer també el gran compromís en les campanyes de donació de sang del Institut Balear de la Natura (IBANAT).
L'encarregada de conduir l'acte d'homenatge va ser Chus Flores, una de les companyes de la fundació de Mallorca.

A més, la FBSTIB va reconèixer la labor dels professors, mares i pares de la Escola Infantil Es Passerells per la seva implicació en la donació de sang en dies posteriors.
Marga Vilallonga, treballadora de la institució balear a Menorca, va lliurar el premi a la directora del centre, Àngels Camps, i la va felicitar per la seva gran labor.


Dades 

Nombre de persones que en 2016 van superar les 20/25 donacions

55

Nombre de persones que en 2016 van superar les 40/50 donacions

17

Nombre de persones que en 2016 van superar les 60/75 donacions

1


Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal