Notícies

Tornar al llistat de notícies

11 d'octubre de 2017

La FBSTIB presenta la III Cursa Solidària per la Donació de Sang

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha organitzat avui un acte de presentació de la III Carrera Solidària per la Donació de Sang amb l’objectiu de donar una major visibilitat a la necessitat constant d'obtenir reserves de sang per tractar a centenars de pacients a Balears.


A l'esdeveniment han acudit representants de la FBSTIB i de les diferents entitats col·laboradores de la cursa: la responsable d'Assessoria Jurídica i Comunicació d’ Agroilla, Diana Mateos; el responsable de Desenvolupament de Negoci de Distribuïdora Rotger, Duarte Bornes; la gerent d’ Esports 85, Eva Serra; el director gerent de la FBSTIB, Ismael Gutiérrez; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, Antoni Aguiló; el president d’Agroilla, José Mestre, el vicerector associat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, Pedro Tauler, i la representant de El Desván, Silvina González.
 

Data i horaris


Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, la FBSTIB ha programat aquesta competició per al diumenge 29 d'octubre. El punt de sortida estarà situat a l'entrada de l'estació del metro de Serveis Ferroviaris de Mallorca en la UIB i el recorregut transcorrerà per les diferents vies del campus universitari. La meta estarà localitzada en el mateix punt.
Com cada any, hi haurà diferents nivells de curses, classificats per edats i longitud del recorregut. A les 10:00 hores s'iniciarà la cursa de 500 metres per a nens i a les 10:30 hores començarà la cursa popular absoluta per a persones majors de 16 anys.
Els adults podran triar a l'hora de la inscripció entre realitzar el circuit de 5 quilòmetres o donar dues voltes al mateix, recorrent una distància total de 10 quilòmetres.
 

Avituallament
 

Aproximadament en el quilòmetre 5 s'instal·larà un punt de avituallament per als participants que hagin optat per la modalitat de 10 quilòmetres. En finalitzar la carrera hi haurà fruita i begudes gentilesa de Agroilla i Alcampo.
 

Inscripcions


Les inscripcions es podran realitzar a partir d'avui a la pàgina web https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/iii-cursa-dona-sang.
Els participants tindran de termini per inscriure's de forma gratuïta fins a les 24:00 hores del 28 d'octubre.
 

Serveis


La carrera comptarà amb un aparcament, servei de consigna per deixar els estris personals, servei de dutxes i dues ambulàncies medicalitzades per tractar a les persones que ho necessitin.
A més, hi haurà diferents activitats per a nens i moltes sorpreses més.
 

Col·laboradors


Esports85, Kumulus, UIB, Consell Insular de Mallorca, Institut Municipal d’Esports de l'Ajuntament de Palma, Grup Malla, Fresenius, Alcampo, Agroilla, Ravanetto, Distribuïdora Rotger, El Desván.
 

Agraïments


La FBSTIB vol donar les gràcies a Esport85 i Kumulus per ajudar a organitzar aquesta carrera de forma totalment gratuïta corrent amb totes les despeses de la cursa, a la UIB per facilitar l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir l'estació de la UIB i els espais per a la promoció de la carrera, al Consell Insular de Mallorca per les activitats esportives infantils i una de les ambulàncies medicalitzades. A l’ Institut Municipal d’Esports per la segona ambulància medicalitzada i pels trofeus i medalles per als guanyadors de la cursa. A Federació d'Atletisme, Agroilla, Alcampo, Grup Malla Publicitat, Fresenius, Distribuïdora Rotger, El Desván i a Ravanetto per les begudes, aliments, regals i esdeveniments que faran d'aquesta carrera una experiència especial que quedarà gravada en la nostra memòria.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal