Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 30 de juny de 2017

Hotel Sol Guadalupe, primer hotel en sumar-se a la campanya amb la FPHIB

Campanya de conscienciació de la Fundación Prevención Hosteleria Illes Balears (FPHIB)

La Fundación Prevención Hosteleria Illes Balears (FPHIB) www.fphib.es  i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) www.fbstib.org presentaren al mes de setembre una campanya conjunta amb la finalitat de conscienciar als empleats del sector d’Hosteleria (hotels, restaurants, sales de festa, discoteques, sindicats, ...) de la Comunitat de la necessitat de la seva implicació.

Durant aquest mesos la Fundación Prevención Hosteleria Illes Balears, organisme paritari i sense ànim de lucre integrat per les organitzacions sindicals i patronals signants del conveni col·lectiu d’Hosteleria de les Illes Balears, ha fet una tasca molt important de conscienciació entre les aproximadament 7.000 empreses que integren la FPHIB  i els seus més de 125.000 treballadors i treballadores del sector de l’Hosteleria a les illes.


La primera campanya organitzada arrel d’aquesta tasca es va organitzar el passat 28 de juny al Hotel Sol Guadalupe. Les properes campanyes seran el:

4 de juliol al grupo Piñeiro, el dia 5 de juliol a l’Hotel Son Vida, el 11 de juliol al Hotel st. Regis Mardavall i el 12 de juliol al Hotel Sol Palma Nova.

A les Illes Balears, són necessàries prop de 40.000 donacions anuals, el que suposa, més de 200 donacions diàries.

www.donasang.org/noticies/238/el-sector-de-lhosteleria-amb-la-donacio-de-sangContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal