Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 4 de gener de 2017

OK Group s'uneix a la campanya de Nadal "Omple de Vida aquestes Festes"

L'empresa, compromesa amb la societat balear, ha mobilitzat a tot el seu equip i altres empreses per incentivar la re-captació de donants.

Durant les Festes de Nadal i Any nou, disminueix el nombre de donants de sang i fa que sigui alarmant la falta de reserves. El temps que comporta preparar les Festes és un dels motius de la disminució del nombre de persones que acudeixen a donar. OK Group ha volgut unir-se a aquesta iniciativa i aconseguir el màxim nombre de voluntaris. Per això va sol·licitar dos autobusos del "Banc de Sang" que s'han situat al Polígon de Son Castelló i el Polígon de Son Oms.
Teresa Comino, del Departament de Persones de OK Group, ha declarat: "Com a empresa és la nostra responsabilitat donar visibilitat a aquests projectes i implicar-nos en primera persona per conscienciar a la població".
Així mateix OK Group, dedicada al lloguer i la venda de vehicles, ha convidat a totes les empreses veïnes a participar en aquesta causa. Finalment, es tanca la jornada amb una alta participació de tot el OKTeam i d'empreses veïnes. A més han estat molts els vianants que s'han animat a donar vida durant aquesta jornada. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal