Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 28 de desembre de 2016

Donants de sang més sans gràcies a Agroilla

Agroilla regala fruita que està a disposició dels donants de sang durant el refrigeri, l'últim pas en el procés de donació de sang.

Avui, dimecres 28 de desembre, Maria Ramos, directora general de Salut Pública i Participació i gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) i el Sr. Jaume Julià, director general d’Agroilla han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

Amb aquesta signatura Agroilla es compromet a renovar la col·laboració que va començar l'any 2010. Agroilla porta sis anys oferint tot tipus de fruita, un aliment saludable, a totes les persones que acudeixen a donar sang per recuperar-se després del seu acte altruista.

A més Agroilla col·labora en els diferents esdeveniments que organitza la FBSTIB per donar visibilitat a la donació de sang com la Cursa Solidària que es va celebrar el passat mes d'octubre.

La donació de sang és un acte solidari que precisa de gent gran de 18 anys, que pesi més de 50 quilos i amb bona salut. Cada dia, Balears necessita que més de 200 persones donin sang per cobrir les necessitats hemoterápicas de les illes. Gràcies a la col·laboració d'aquestes persones es realitzen intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, s'atenen ferits en accidents de trànsit i se salven vides.

Agroilla és l'empresa capdavantera en producció i comercialització de productes hortofrutícolas de Mallorca. AGROILLA ofereix fruites i verdures fresques amb l'objectiu de satisfer les necessitats del consumidor final.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal