Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 9 de desembre de 2016

Els alumnes de 6º de Primària del Col·legi fra Joan Ballester impulsen la solidaritat

Més de 60 persones van participar en una campanya plena d'il·lusió i generositat

Dimecres passat 7 de desembre, va tenir lloc una gran campanya de donació de sang en un dels centres educatius de Campos, el col·legi fra Joan Ballester.

Després d'un de les crides que el Banc de sang va realitzar perquè la població acudís a donar sang per la baixada de reserves, els va sorgir la inquietud d'ajudar. Com ells mateixos expliquen en un video informatiu es van posar en contacte per saber com podien aportar.

www.facebook.com/frajoanballester/videos/

A partir d'aquest moment els alumnes 6º de primària i la seva tutora Maria Magdalena Llull, es van posar en martxa. Es van encarregar de difondre entre professors i familiars la importància de donar sang, van posar data per organitzar una campanya de donació al col·legi i van convidar a tots a participar. A més van confeccionar regals que lliuraven a les persones que van acudir a donar i es van encarregar d'elaborar el refrigeri degustaren després de donar.

Gràcies a tot l'esforç d'aquests grans nins i nines, més de 60 persones es van acostar a donar, es van aconseguir 49 donacions de sang i 9 persones van donar per primera vegada.

La passió, implicació i entusiasme d'aquests estudiants ha deixat empenta i molts pacients aquests dies rebran l'ajuda que necessiten gràcies a ells.

Tot el personal de la Fundació Banc de Sang i Teixits estem molt agraïts i orgullosos. Enhorabona per la labor educativa i de consciència social que feis al Col·legi fra Joan Ballester de Campos.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal