Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 23 de noviembre de 2016

Homenatge donants de sang d'Artà, Petra, Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera, Manacor, Sant Joan, Montuiri, Villafranca

Avui celebrem un petit homenatge per a tots els donants de sang de la zona d'Artà, Petra, Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera, Manacor, Sant Joan, Montuiri, Villafranca.

Avui la Fundació Banc de Sang i Teixits celebrarà un acte d'homenatge als donants de sang d'Artà, Petra, Sant Llorenç, Son Cervera, Capdepera, Manacor, Sant Joan, Montuïri i Villafranca que hagin superat, en el cas dels homes les 25, 50 i 75 donacions de sang i les 20,40 o 60 donacions, en el cas de les dones.

Els donants de sang rebran un diploma i un regal.

A l'acte està previst que assisteixin els alcaldes dels municipis citats, Bartomeu Gili, alcalde d'Artà, Joan Verger alcalde de Montuïri

També assistiran la Sra. Paula Ginard Vilchez, directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania del Consell de Mallorca, el Dr. Enrique Girona director tècnic del Banc de Sang i la Sra. Maria Ramos, directora general de Salut Pública i Participació i gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits.

A més es reconeixerà el compromís de IBANAT amb la donació de sang al llarg d'aquests anys. Assistiran el gerent de IBANAT, Sr. Joan Ramon Vilallonga i la secretària general, Sra. Aina Maria Bernad i Barceló.

La Fundació Banc de Sang i Teixits és l'encarregada d'organitzar aquest acte amb l'ajuda de l'associació de donants de sang de Mallorca.

Gràcies. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal