Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 18 d'octubre de 2016

II CURSA SOLIDÀRIA PER LA DONACIÓ DE SANG

La donació de sang és una cursa de fons

Després de l'èxit de la primera edició, la Fundació Banc de Sang i Teixits organitza la "II CARRERA SOLIDÀRIA PER LA DONACIÓ DE SANG" diumenge que ve 30 d'octubre en la Universitat de les Illes Balears.
L'objectiu de la carrera és donar visibilitat a una necessitat constant, la donació de sang.
La carrera és gratuïta per a tots els participants i constarà d'una carrera infantil i dues carreres de 5 i 10 km per a adults per a categories absolutes masculina i femenina. Les inscripcions es poden realitzar en: www.elitechip.net - inscripcions

La donació de sang és una carrera de fons. Cada dia de l'any es necessiten 200 donacions de sang de tots els grups sanguinis i només poden aconseguir-se gràcies a les donacions de persones sanes i generoses i serveixen per atendre a tot tipus de pacients i malalties com són tractaments de càncer, hemorràgies en intervencions quirúrgiques, malalties hereditàries que precisen transfusions periòdiques per viure.
Amb una donació de sang a més donar vida a tres pacients gràcies a les plaquetes i plasma i glòbuls vermells estàs ajudant a una família a veure com el seu ser estimat millora o viu gràcies a tu. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang.
Només el 2% de la població balear dóna sang i la meitat de les persones que donen només ho fan una vegada a l'any.

Agraïments
La Fundació Banc de Sang i Teixits vol donar les gràcies a Esport85 que ajuda a organitzar aquesta carrera de forma totalment gratuïta i corrent amb totes les despeses, a la UIB per facilitar-nos l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir-nos l'estació d'UIB i facilitar l'anunci als seus trens i estacions, al IME per l'ambulància medicalitzada, al Consell Insular de Mallorca pels guardons i les activitats esportives infantils. A Coca-cola, Federació d'Atletisme, Agroilla, Vicente Cardona fotògraf documental i Kumulus per la seva col·laboració.

Segueix-nos en @donasangbalears #CursaDonaSang Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal