Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 27 de setembre de 2016

2a JORNADA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG A l'HOSPITAL CAN MISSES

Una sola lletra ho canvia tot. ViurÀ+

Avui dimarts 27 de setembre s'està celebrant la segona jornada per la donació de sang a l'hospital Ca Misses que finalitzarà a les nou de la nit, ininterrompudament. Sota el lema de la campanya "Una sola lletra ho canvia tot. ViurÀ+" es pretén conscienciar a la població sobre la importància que té la donació de sang per a aquells pacients que requereixen transfusions.

La campanya s'ha distribuït pels punts de major afluència de la ciutat. A més s'ha realitzat una gran difusió entre el personal, els familiars i usuaris de l'hospital Ca Misses.

Han presentat la campanya el Dr. Enrique Girona, director tècnic del banc de sang acompanyat de la Dra. Estela Bellorini coordinadora del Banc de sang en les Pitiusas i l'equip directiu de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera format per la directora d'Atenció Primària Dra. Carmen Santos, Sotsdirectora d'Infermeria, Noelia Azqueta i director mèdic Pedro Fernández. S'adjunta fotografia de grup.

Durant la presentació s'ha agraït la col·laboració de les persones que acudeixen a donar sang així com el suport de l'Ajuntament d'Eivissa, el Consell insular d' Eivissa, l'Associació de Voluntaris d'Eivissa, de l'àrea de salut d'Eivissa i Formentera i dels mitjans de comunicació que ajuden a fer més visible la donació de sang.

Dades de donació a Eivissa i Formentera

Des de principi d'any (de l'1 de gener fins al 26 de setembre de 2016), en les Pitiüses s'han organitzat 80 campanyes de donació de sang (3 campanyes menys que en el mateix període del 2015), en les quals han participat 3.676 persones (un 5% més que en 2015) i s'han aconseguit 3.032 donacions de sang (el que suposa un increment del 2%). La millor dada es recull en el nombre de persones que han donat sang per primera vegada, 455 (173 persones més que en el mateix període del 2015 el que suposa un increment espectacular del 61,3%). Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal