Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 8 d'abril de 2016

Reconeixement a la labor dels donants de sang de les Pitiüses

S’ha agraït també el suport de Frutas La Palentina, Associació de Voluntaris d’Eivissa a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

En aquest acte, El Dr. Girona ha agraït la solidaritat del tots el present i “la sort que tenim els professionals que treballem al vostre costat”. També ha agraït la professionalitat del personal del Banc de Sang que vetlla per que sempre hi hagi sang pels pacients a les Illes Balears i garantir l’autosuficiència a les nostres illes. Ha destacat el alt nivell de qualitat del seu treball i la gran labor en fomentar els valors de la donació de sang.

La directora general de salut Pública i Participació de la conselleria de Salut, la Dra. Maria Ramos Montserrat, ha ressaltat el gran valor de les persones que donen sang i ha agraït la seva solidaritat amb els malalts. “La sang no es pot fabricar i només es pot obtenir gràcies a la implicació de molta gent que dóna el seu temps i la seva sang per a salvar vides”. A més, la directora general ha recordat que amb cadascuna de les seves donacions s’obtenen plasma, plaquetes i glòbuls vermells que poden salvar més de 3 vides.

A més a més, la directora general ha apel·lat als més joves a donar sang, com una manera més d’implicar-se en la nostra societat. Un 10% de les persones que donen sang tenen entre 18 i 25 anys i “són fonamentals per garantir les donacions de sang al futur”.

L’acte ha començat amb la benvinguda del director del Banc de sang de la Fundació Banc de Sang i Teixits. Tot seguit, s’ha lliurat diplomes a algunes de les empreses que col·laboren Frutas La Palentina, Associació de Voluntaris d’Eivissa, a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

A continuació, s’han atorgat els diplomes i els guardons als donants de sang. L’acte ha estat clausurat per les paraules d’agraïment de Josep Mari Ribas, alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Lydia Jurado Cotrina, consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i Relacions amb Entitats i Associacions (Consell Insular d’Eivissa), Dra. Maria Ramos Montserrat, directora general de Salut Pública y Participación i gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits (en representació de la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears), i Rafa Ruiz Gonzalez, alcalde d’Eivissa.

Fotografies de l'acte a @donasangbalears 

Fotografia Vicente cardona


 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal