Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 30 de març de 2016

Dia Mundial del Teatre amb una campanya de donació de sang anomenada “Sang, Iago, sang!"

Per segon any consecutiu, el mon del teatre col·labora amb el Banc de Sang i convida a “donar sang i a llegir teatre”

El proper 1 d’abril, el sector teatral de les Balears s’ha unit per celebrar el Dia Mundial del Teatre d’una manera solidària amb una jornada de donació de sang i portes obertes al Teatre Mar i Terra de Palma de 17 a 21 hores.

Tots estan convidats al Mar i Terra on podran col·laborar en la campanya de donació de sang, però també fer una volta i conèixer més de prop el Teatre Mar i Terra de Palma i gaudir de les lectures que una trentena d’actors i membres del sector teatral faran durant el capvespre. A les 20 h. es llegirà el manifest del Dia Mundial del Teatre. Aquí trobaràs la llista d’actor que participaran.

La campanya “Sang, Iago, sang!”, que agafa el nom de l’Otel·lo de Shakespeare, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Balears, d’ILLESCENA, l’Associació d’Empreses Balears d’Arts Escèniques, de l’Associació d’Auditoris i Teatres Públics de les Balears i de l’Associació de Dramaturgs de les Balears.

Els membres del sector teatral estan participant activament a les xarxes socials amb vídeos i imatges que animen a donar sang. Podeu seguir-ho a @ProdDeFerro i a @donasangbalears
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal