Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 20 novembre de 2015

Més de 140 fotos participants al Calendari 2016 del Banc de Sang

Avui el Banc de sang ha organitzat un acte d'agraïment a les persones les fotos de les quals han estat triades per elaborar el Calendari "Dóna Sang" 2016.

Avui el Banc de sang ha organitzat un acte d'agraïment a les persones les fotos de les quals han estat triades per elaborar el Calendari "Dóna Sang" 2016.

El Banc de Sang de la FBSTIB va sol·licitar l'ajuda de la gent que volgués aportar fotografies relacionades amb el tema Gent sana, gent solidària per incloure-les en el proper regal a les persones que acudeixen a donar sang, un calendari 2016.

Al Banc de Sang coneixem bé el significat del que és la gent sana i solidària. Cada dia ens envoltem d'ella. Gent que són bona per a la nostra salut i la dels altres. Gent agraïda amb la vida i la societat.

79 persones van enviar 142 fotos entre les quals s'han escollit 14 per il·lustrar el gran valor darrere de la donació, la solidaritat, i els mesos de l'any. Aquestes catorze fotos han estat seleccionades mitjançant votació per cinc membres de la Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) i una de l'Associació de Donants de Sang de Mallorca.

Els autors de les imatges triades són:

 1. Bianka Margarita Hernández Pérez
 2. Agustín Herrero Prado
 3. Pere Pons Bagur
 4. Carmen Hidalgo Moratal
 5. Estrella Carmona González
 6. Oscar Amores Villalba
 7. Luís Curto Carreras
 8. Aina Galmés Panadés
 9. Ana Torres Ribas
 10. Cristina Lonardoni Más
 11. Magdalena Carli
 12. Ricard Bonnin Garcia
 13. Ilse Muller
 14. Pedro Abrines Amengual


La importància de donar sang. La donació de sang és un acte voluntari i de caràcter altruista d'ajuda als altres. Té una durada de 20 o 30 minuts i ofereix a canvi tota una vida a les moltes persones malaltes que necessiten sang per als seus tractaments Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal