Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 9 de novembre de 2015

Meliá, Transunión, TUI i Mútua Balear reben un reconeixement per la seva col·laboració i solidaritat

Es celebren 20 anys de donació de sang en els Polígons en la campanya "Gràcies per regalar el somriure"

Les campanyes de donació de sang en els Polígons Empresarials de Son Castelló i Can Valero compleixen 20 anys. La FUNDACIÓ ASIMA ha fet entrega avui durant la presentació del III Marató de Donació de Sang, organitzat per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears i en col·laboració amb l'Associació de Donants de Sang de Mallorca, sota l'eslògan "Gràcies per regalar el somriure ", quatre distincions a empreses associades a ASIMA per la seva solidaritat i col·laboració durant aquests anys: Meliá Hotels International, Mútua Balear, Transunión Mallorca i TUI Espanya.

Durant l'acte, que ha tingut lloc a la seu de la FUNDACIÓ ASIMA, el president d'ASIMA, Francisco Martorell, ha animat a tots els empresaris, treballadors i usuaris dels Polígons Empresarials de Son Castelló i Can Valero a participar en aquest esdeveniment com una mostra de gran solidaritat i cooperació. Per Martorell, "donar sang és un acte de generositat i responsabilitat així com l'oportunitat de regalar un somriure a persones que pateixen una malaltia o han tingut un contratemps on perilla la seva vida". "ASIMA és una organització solidària, proactiva i molt compromesa amb aquest tipus d'actes on volem aportar a la societat. Els més de 3.300 donants que han participat durant aquests 20 anys són uns autèntics campions de solidaritat ", ha explicat Martorell durant la presentació.

Per a la consellera de Salut, Patricia Gómez, "tots dos polígons han donat mostres suficients al llarg d'aquests 20 anys del seu compromís amb la solidaritat amb iniciatives com aquesta i moltes altres". Gómez, també, ha donat l'enhorabona a les empreses distingides per fomentar l'altruisme i els valors solidaris.

Segons dades de la Fundació del Banc de Sang i Teixits de Balears, durant els últims 20 anys, han estat més de 3.300 persones les que han participat en les nombroses campanyes que han tingut lloc en aquestes àrees comercials, s'han efectuat més de 2.700 donacions i s'han captat gairebé 800 donants, que es van acostar per primera vegada a fer una donació.

El III Marató de Donació de Sang tindrà lloc els propers dies dijous i divendres, 12 i 13 de novembre. En concret, el dia 12 de novembre, l'autobús serà a Son Castelló des de les 10 a les 15 hores; i l'endemà, 13 de novembre, a Can Valero, al carrer Poima, de 10 a 15 hores.

En aquests dies previs, aquest III Marató de Donació de Sang de ASIMA s'està anunciant amb pancartes en les rotondes d'accés a Son Castelló i s'estan exhibint anuncis als vagons i les estacions de metro, gràcies a la col·laboració de SFM.

Les Illes necessiten de 200 donacions de sang diàries per a les intervencions quirúrgiques que es realitzen en els hospitals i clíniques, públiques i privades, i també per a tractaments de leucèmies infantils, càncers i limfomes en adults, hemorràgies intestinals i digestives en persones grans, assistència a malalts amb patologies anticoagulants com l'hemofília o la manca de determinats factors de coagulació, a més de per a l'atenció urgent als ferits en accidents de trànsit.

Qualsevol persona sana, entre els 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang. Per 15 minuts del seu temps, tres malalts reben un suport que pot ser clau perquè segueixin vivint.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal