Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dissabte, 24 d'octubre de 2015

Tot llest per la “1ª Cursa solidària per la donació de sang” La donació de sang és una cursa de fons

Viu dóna sang

Recordem que el lliurament de dorsals s'efectuarà a la seu del banc de sang, c/ Rosselló i Caçador, 20 a Palma (/on-puc-donar/punts-fixes/1/palma-mallorca-banc-de-sang) avui dissabte 24 d'octubre de 2015 en horari de 16:00 a 20:30 hores i el dia de la prova des de les 8,30 a 10,00 hs.

Els participants i els seus acompanyants podran viatjar gratuïtament amb metro des de l'estació intermodal de Palma fins a la UIB gràcies a Serveis Ferroviaris de Mallorca. Les sortides del metre seran a les 9:00 h (arribada a la UIB a les 9:11h) i a les 9:30h (amb arribada a la UIB a les 9:41 h) realitzant parades en les estacions de Jacinto Verdaguer, Són Costa/Són Forteza i la UIB. Els horaris de tornada seran a les 12:30h i a les 13:30 h.

Començarà a les 10hores amb una carrera infantil i una vegada finalitzada començarà la carrera de 5 i 10 km per a adults, categories absolutes masculina i femenina.

El recorregut de les proves per a adults es realitzarà per un circuit mixt d'asfalt i 

terra. El traçat és el següent: SORTIDA, Guardís, Illa d’en Colom, Pantaleu, És Palmador, Conillera, Foradada, Eivissa, circuit de cross, Caminal de Cabrera, Valldemossa, gir de 180º a la font de Hosteleria, Valldemossa, Caminal de Cabrera, Mallorca, pàrquing IFISC, Guardís META. 5 Km: 1 volta. 10 Km: 2 voltes

Una vegada disputada la carrera infantil, durant la carrera d'adults, hi haurà jocs esportius organitzats pel Consell Insular de Mallorca que col·labora també amb els trofeus i material per a la carrera.

La carrera serà el tret de sortida a una intensa campanya de donació de sang en la UIB que durarà una setmana.
El dilluns 26 d'octubre l'autobús de la donació de sang estarà situat enfront de l'edifici Guillem Xifri de 10 a 19 hores. El dimarts 27 es podrà donar enfront de l'edifici Jovellanos; el dimecres 28 d'octubre, enfront de l'edifici Ramón Llull, i el dijous 26 d'octubre, enfront de l'edifici Guillem Xifri, en tots els casos de 10 a 19 hores.
El divendres 30 d'octubre l'autobús de la donació se situarà front Escola d’Hoteleria dels Illes Balears, de 10 a 15h.

La donació de sang és una carrera de fons. A Balears, cada dia de l'any es necessiten 200 donacions de sang de tots els grups sanguinis, que només poden aconseguir-se gràcies a les donacions de persones sanes i generoses i serveixen per atendre a tot tipus de pacients i malalties, com són tractaments de càncer, hemorràgies en intervencions quirúrgiques o malalties hereditàries que precisen transfusions periòdiques per viure.

Agraïments
La Fundació Banc de Sang i Teixits vol donar les gràcies especialment a Esport85, que ajuda a organitzar aquesta carrera de forma altruista, a la UIB per facilitar-nos l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir-nos l'estació d'UIB i posar trens per facilitar el desplaçament als participants de forma gratuïta, al Consell Insular de Mallorca pels guardons i les activitats esportives infantils. També agraïm la col·laboració de Coca-cola, Federació d'Atletisme, Agroilla, 061, Roche Diagnostics, Vicente Cardona fotògraf documental, Kumulus i Balearia.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2024 | Informació legal