Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 10 de juliol de 2015

Bases de participació - Calendari “Dóna Sang” 2016

El proper regal serà el calendari 2016 fet amb la col·laboració de la gent.

Com ja sabeu després de cada donació, el Banc de Sang ofereix un petit detall a les persones que acudeixen a donar. El proper regal serà el calendari 2016 fet amb la col·laboració de la gent. El Banc de Sang de la FBSTIB busca col·laboradors que aportin fotografies per incloure-les en el proper regal que es donarà a totes les persones que acudeixin a donar sang durant el període d'octubre a desembre del 2015.


1. Participants
Per a qualsevol persona, sigui donant de sang o no, que disposi de càmera fotogràfica, Smartphone, tablet amb o sense coneixements de la fotografia. I si a més t'agrada barrejar fotografia amb dibuix també pots participar.

2. Tema: Gent sana, gent solidària
Al Banc de Sang sabem bé el significat del que és la genta sana. Cada dia ens envoltem d'ella.
La gent sana a més de gaudir de perfecta salut, alimentar-se de manera saludable i seguir hàbits de vida saludable, són persones sinceres, de bona intenció, de moral saludable. Ens solem referir a elles com a persones “sanotas”. Gent que són bona per a la nostra salut i la dels altres. Gent agraïda amb la vida i la societat. Gent sana, gent solidària. Pots fotografiar qualsevol cosa, lloc o persona que et transmeti aquests valors.
3. Requisits de participació
Per poder participar hauràs d'enviar les teves fotografies abans de l'1 de setembre (00:00h) al correu electrònic calendario@fbstib.org indicant: - Nom i Cognoms - NIF - Email de
contacte.

Si resultes ser un dels triats et sol·licitarem adreça postal i telèfon de contacte.
Cada participant podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

Les fotografies han de ser inèdites i originals. No s'admetrà cap fotografia els drets de la qual de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al propi participant del concurs.

Els drets d'ús, difusió, distribució, exhibició, exposició, comunicació pública, divulgació i reproducció de les fotografies presentades pertanyeran a l'autor.

L'autor de la fotografia autoritza a la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB) la utilització de la seva fotografia per realitzar el calendari anual de divulgació i promoció de la donació de sang.
Per a les fotografies en les quals apareguin persones recognoscibles, els concursants hauran de tenir autorització de les mateixes.

La FBSTIB es reserva el dret a demanar una carta signada per aquestes persones, autoritzant l'ús de la seva imatge, que el participant haurà de presentar en cas de ser un dels guanyadors.

La FBSTIB queda exempta de responsabilitat pel contingut publicat pels seus participants, en termes de drets d'imatge.

Una vegada que rebem les teves fotografies, ens encarregarem de revisar que compleixen els requisits mínims; posteriorment seran pujades a la web de Google Drive http://bitly.com/calendario-ds-2016 i els finalistes en la secció NOTÍCIES de www.donasang.org

Et preguem paciència més tard o més d'hora apareixeran. Si en 7 dies no ha aparegut posa't en contacte amb nosaltres.

4. Requisits tècnics de l'obra

  • Format .jpg
  • Qualitat mínima 72 dpi, es recomana 300 ppi (qualitat d'impressió)
  • Resolució mínima 1600 x 1200 o similar
  • Pes màxim per arxiu 3 MB.
  • S'accepten retocs fotogràfics globals que tinguin per objecte la millora de la seva qualitat visual, tonal, cromàtica o definició (correcció de lent, ajustos de nivells o corbes, certs ajustos de saturació, eliminació de soroll, ajustos de nitidesa, etc.)

5. Elecció
A partir de l'1 d'octubre, d'entre totes les fotografies rebudes s'escolliran 12 finalistes. La publicació d'aquests es farà a la web en la secció NOTÍCIES Participants calendari! i a les xarxes socials.
Els 12 finalistes rebran un detall com a agraïment a més de l'orgull de veure la seva foto publicada al calendari.

6. Jurat
El jurat estarà format per professionals del banc de sang de la FBSTIB.

7. Acceptació
La simple participació suposa l'acceptació d'aquestes bases íntegrament. La FBSTIB es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs a qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-ho o deixar-ho sense efecte, sempre que concorri causa justificada per a això. En tot cas, es compromet a comunicar per aquesta mateixa via les bases modificades, o si escau, l'anul·lació del concurs en el seu conjunt, de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.

8. Protecció de dades
Les dades facilitades pels concursants a la plataforma seran únicament utilitzats per a finalitats derivades de la participació. En cap cas seran utilitzats per a finalitats publicitàries, ni es traficarà amb ells.

9. Contacte
Per a qualsevol dubte, suggeriment o reclamació els concursants hauran de dirigir-se a nosaltres a través del correu electrònic calendario@fbstib.org

10. Conclusió
Esperem que gaudis i participis! T'esperem.
Recorda que la nostra intenció primordial és promocionar la donació de sang entre la població balear.
FINS AVIAT! Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal