Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 07 de juliol de 2015

El Banc de Sang facilitarà l'aparcament als donants de sang que acudeixin a donar a l'Hospital Can Misses

La gerència de l'Hospital Can Misses ha cedit un espai, al costat de les antigues Urgències per facilitar l'accés de donants a la nova seu.

Les persones que acudeixin a donar sang els dijous al nou centre de donació de sang, que es va traslladar el passat dia 2 de juliol a l'Edifici J de l'Hospital Can Misses (al costat de les antigues Urgències de Ca Misses), disposaran de facilitats per aparcar durant el temps que duri la donació.

La zona que els donants podran utilitzar per deixar el cotxe durant la donació es troba una vegada passat el nou centre de donació de sang com s'indica en el mapa adjunt. Les persones que necessitin aparcar hauran de sol·licitar una autorització en la recepció del nou centre de donació de sang que es col·locarà de forma visible en el quadre de comandament del cotxe per indicar que ha acudit a donar sang. 

També es pot arribar amb autobús en les línies H, L12, L35 i L45.

La nova seu del Banc de Sang a Eivissa disposa d'un local més ampli i còmode per atendre a les persones que acudeixin a donar. Està obert tots els dijous en horari de matí i tarda (de 10 a 14 i de 17 a 21 hores).

34 persones van estrenar, dijous passat 2 de juliol, el nou centre de donació de sang de Ca Misses.

La donació de sang és vital per a molts malalts i accidentats
La sang és absolutament necessària per a l'organisme, és l'encarregada de transportar, a través dels gots sanguinis, tots els elements necessaris per realitzar les funcions vitals (transport d'oxigen, defensar-se d'agressions, etc.).

Molta gent necessita d'ella i encara que els avanços tècnics, científics i metges van a velocitat de la llum, encara no s'ha pogut aconseguir la manera de “fabricar” sang. Només s'aconsegueix a través de la donació. D'aquí, la importància que la gent doni amb regularitat.

Per atendre als centres hospitalaris públics i privats de les Illes Balears els components sanguinis que precisin, cada dia es necessiten més de 200 donacions de sang.

Qualsevol persona sana, entre 18 i 70 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang.

www.donasang.org
www.fbstib.orgContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal